szerző:
Eduline

A Csörsz utcai sporttelepen tartják az idei Pont Ott Partit - a felvételizők július 24-én gyütt várhatják a 2014-es ponthatárokat, amelyek este nyolckor jelennek meg a kivetítőn.

©

Az idei felvételi ponthatárokat július 24-én hozzák nyilvánosságra, országszerte 106 157-en várják az eredményeket. A hagyományos ponthatárváró rendezvényt, a Pont Ott Partit Budapesten, a Dr. Koltai Jenő Sportcentrumban tartják: a programok délután 3 órától kezdődnek, a ponthatárok este 8-kor jelennek meg a kivetítőn, fél 9-től Junkies-koncert lesz.

Dumaszínházas előadások, nyereményjátékok, előadások és sportprogramok is lesznek a Pont Ott Partin, amelynek a házigazdája a Semmelweis Egyetem. Az idén először meghirdetik a POP-dal pályázatot, amelyre amatőr zenekarok és előadók jelentkezhetnek: a ponthatárváró buli dalát kell megírniuk és előadniuk. A nyertes felléphet a Pont Ott Partin.

©

A részletes programlistát még nem hozta nyilvánosságra az Educatio Nonprofit Kft.

Tavaly elmaradt

Minden évben több ezer diák várja a felvételi eredményét a Pont Ott Partin - a rendezvényt négy évvel ezelőtt a Corvin sétányon, három évvel ezelőtt a Millenárison, két éve pedig a Margitszigeti Atlétikai Centrumban tartották. Bár a 2013-as POP elmaradt, a felvételizők így is együtt várták a ponthatárokat: Budapesten bulit szervezett a Hallgatói Hálózat, a SOTE Klub és a Budapest Park is, vidéken pedig több egyetem. A 2014-es felvételi várható ponthatárairól itt találjátok legfrissebb cikkeinket, az előző évek ponthatárait pedig itt nézhetitek meg.

Hol, mikor?
Pont Ott Parti 2014
Hol? Dr. Koltai Jenő Sportcentrum
Budapest, XII. kerület, Csörsz u. 2-4.
Mikor? 2014. július 24., 15 órától 22 óráig

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!