szerző:
Eduline

Szeptember 7-ig jelentkezhettek az október-novemberi érettségi vizsgákra.

©

Az őszi vizsgaidőszakban a kijelölt középiskolák és a megyei, fővárosi kormányhivatalok szerveznek érettségi vizsgákat. Ebben a vizsgaidőszakban rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló és javító érettségire jelentkezhettek. Az október-novemberi érettségi időszakban előrehozott vizsga nem lesz.

A mostani időszakban érettségit szervező középiskolák listája, a vizsgajelentkezés benyújtásához kapcsolódó legfontosabb információkkal együtt a megtalálható az Oktatási Hivatal honlapján, a köznevelés/érettségi menüpontban. A kormányhivatalokra vonatkozó információk a oktatas.hu honlapon a köznevelés/kormányhivatalok menüpontban találhatók meg. A jelentkezési lapot itt találjátok.

A vizsgaidőszak október 9-én kezdődik és november 20-án zárul, a középszintű szóbelik utolsó napjával. Az írásbeli vizsgák október 9-étől október 22-éig tartanak. Az emelt szintű szóbeli kezdete november 5., vége november 9. A középszintű szóbeli vizsgák időszaka november 16-20. A vizsgák pontos dátumait itt találjátok.

Az őszi érettségiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!