szerző:
Eduline

Mikor kapják meg az egyetemekre, főiskolákra jelentkezők a 2018-as felvételi eredményét?

Azok a jelentkezők, akik az e-felvételi felületén megadták a mobilszámukat, a ponthatárok kihirdetésének estéjén megkapják az sms-t az eredményről. Persze addig is érdemes böngészni a ponthatárokat, azokat ugyanis már este nyolckor nyilvánosságra hozzák: az Eduline-on folyamatosan beszámolunk az eredményekről.

A hivatalos felvételi értesítés - ez az ún. besorolási döntés - egyébként az e-felvételi hivatalos iratok menüpontjában lesz elérhető, arról minden jelentkező e-mailben is értesítést kap majd augusztus 5-g.

Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!