szerző:
Eduline

Melyik vizsgától félnek a legjobban? Melyiket tartják a legkönnyebb tantárgynak? És hogyan fogják megünnepelni az írásbelik és a szóbelik végét? Diákokat kérdeztünk.

Péntek reggel a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődik az idei érettségi szezon, a legtöbb diák azonban csak hétfőn kezdi meg az írásbeliket. Mivel töltik a vizsga előtti utolsó estét? És hogyan fogják megünnepelni az érettségi végét?

Nézzétek meg:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.