szerző:
Eduline

Elkezdenétek (vagy folytatnátok) a felkészülést a magyarérettségire? Oldjátok meg az előző évek feladatsorait. Segítségül összeszedtük egy cikkbe azokat a linkeket, amelyekre szükségetek lesz.

©

Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek készülni az érettségire.

A tavalyi májusi magyarérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. 

A 2016-os magyarérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek.

A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten itt találjátok meg.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Segítség a felkészüléshez: itt találjátok az előző évek töriérettségi feladatait

A történelemérettségire való felkészülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok. Segítségül összeszedtük egy cikkbe azokat a linkeket, amikre szükségetek lesz. Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek felkészülni az érettségire. A tavalyi májusi történelemérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek.

Középszintű irodalom szóbeli érettségi felkész - eduline.hu

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyamot kifejezetten a 2016-os középszintű irodalom szóbeli vizsgájára készítettük. A videó áttekintésével átismételheted az vizsga fő részeit. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés