szerző:
Eduline

Itt találjátok a középszintű biológiaérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az elmúlt három évből. Ha vizsga előtti nap még átnéznétek a feladattípusokat, érdemes az előző évek feladatsorait böngészni.

©

A 2017-es középszintű biológiaérettségi feladatsora

Itt találjátok a középszintű biológiaérettségi első öt feladatának megoldásait.

A középszintű biológiaérettségiről szóló tudósításunkat itt találjátok.

Kanyaró, vércsoportok és egy különleges állat - ilyen feladatokat kaptak az érettségizők biológiából.

Az idei biológiaérettségi feladatsora sokkal jobb, mint a tavalyi: "kevesebb benne a biokémia".

null

null

A 2017-es középszintű biológiaérettségi megoldókulcsa

null

null

A 2016-os középszintű biológiaérettségi feladatsora

null

null

A 2016-os középszintű biológiaérettségi megoldókulcsa

null

null

A 2015-ös középszintű biológiaérettségi feladatsora

null

null

A 2015-ös középszintű biológiaérettségi megoldókulcsa

null

null

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ilyen lesz a 2018-as középszintű bioszérettségi: minden, amit a vizsgáról tudni kell

Milyen feladatokat kaptok majd az idei középszintű bioszérettségin? Mennyi időtök lesz a matekpéldák megoldására, milyen témakörök kerülhetnek elő a vizsgán, és milyen segédeszközöket használhattok? Itt találjátok a legfontosabb infókat. Mennyi időtök lesz a vizsgára? A középszintű írásbelin egy központi feladatsort kell megoldani: a rendelkezésére álló időt tetszése szerint oszthatjátok meg az egyes feladatok között és megoldásuk sorrendjét is meghatározhatjátok.