szerző:
Eduline

A sok éjszakai tanulás után végre kezetekbe vettétek az érettségi bizonyítványt és a július 23-ai ponthatárhúzásig nem tudjátok, mit kezdjetek magatokkal? Használjátok ki az időt, mutatunk öt dolgot, amit meg kell tennetek az egyetem előtt!

©

Sosem vagy elég fiatal a bakancslistához: előtted a nyár, amikor kihúzhatsz legalább egy őrültséget a listádról. Mindig is ejtőernyőzni akartál? Vagy átúszni a Balatont? Próbálj ki valamit, amihez eddig nem volt elég bátorságod.

Igen, valószínűleg ti is megfogadtátok a barátaiddal, hogy soha nem felejtitek el egymást és naponta többször is cseteltek majd és hívjátok egymást, de hidd el, egyre ritkábban lesz időtök egymásra. Éppen ezért még most, amikor még többé-kevésbé együtt a banda, csapjatok egy bulit, amiről aztán majd anekdotákat zengtek az ötéves érettségi találkozón.

Ha már az elmúlt négy évben elbliccelted a kötelezők kiolvasását, itt az ideje, hogy párat bepótolj belőlük. Hidd el, nem fog fájni és jól is fog esni a lelkednek, hogy ezt legalább már letudtad.

Új korszak, új frizura. Vágasd le, festesd be, amit csak szeretnél.

Ismerd meg hazádat: ha esetleg másik országba vagy másik városba költözöl majd a suli miatt, mindenképp fedezd fel magadnak még a régi kedves helyeidet, gyűjts minél több emléket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!