szerző:
Eduline

November 15-ig jelentkezhettek a 2013/2014-es keresztféléves felvételire, a meghirdetett szakok listáját is...

Felvételizők a ponthatárhúzás napján. Elindult a keresztféléves felvételi
©

November 15-ig jelentkezhettek a 2013/2014-es keresztféléves felvételire, a meghirdetett szakok listáját is tartalmazó felvételi tájékoztatót kedd délben hozták nyilvánosságra a felvi.hu-n. Itt próbálhatjátok ki az eduline pontszámító kalkulátortát.

A 2014 februárjában induló önköltséges alapszakokra, osztatlan képzésekre és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok, akik már megszerezték a szükséges felsőfokú végzettséget, vagy 2014 januárjában szerzik meg azt.

Az eljárás alapdíja 9000 forint, amelyért összesen három jelentkezési helyet lehet megjelölni. Ugyanazon intézmény azonos szakjának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése - bár jelentkezéskor külön sorban kell feltüntetni – az eljárási díjak számításakor egy jelentkezésnek minősül. Minden további jelentkezési helyért 2000 forintot kell fizetni. Összesen maximum öt helyet lehet megjelölni.

A jelentkezési lapot kizárólag elektronikusan, az e-felvételi felületén lehet kitölteni és elküldeni, ugyanakkor november 25-ig hitelesíteni kell az e-űrlapot a kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap elküldésével (Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre), vagy az Ügyfélkapun keresztül.