szerző:
Eduline

Tizenegyedikesek vagytok, és jövőre a lehető legtöbb pontot szeretnétek szerezni az érettségin? Akkor ezt a lehetőséget nem hagyhatjátok ki: ismét megrendezi ingyenes nyári táborát a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője.

©

A táborban napi 2x3 órás felkészítésben vehetnek részt a diákok matematikából, történelemből és közgazdaságtanból - ti dönthetitek el, melyik tárgyat vagy tárgyakat választjátok.

"Diákjaink az intenzív felkészítésnek köszönhetően bepillantást nyerhetnek a következő év megpróbáltatásaiba és remek alapot kapnak az érettségire való felkészüléshez. Célunk az iskolában elsajátított anyag kiegészítése, illetve felfrissítése" - olvasható a Studium Generale tájékoztatójában.

Hol, mikor?

Studium Generale Nyári Tábor

Baja, 2017. július 12-19.

A tábor Facebook-oldalát itt találjátok, további információ a Studium Generale oldalán

A tanításon kívül természetesen rengeteg programon - különböző témájú előadásokon, számtalan sportolási lehetőségen - vehetnek részt a diákok, a hangulat pedig garantáltan jó lesz, hiszen a Corvinus hallgatói oktatják majd őket.

©

A nyári tábor a Studium Generale alapelveihez hűen ingyenes - sem a tanításért, sem a szállásért, étkezésért, szabadidős tevékenységért nem kell fizetni. A tábor Baján tartják július 12. és 19. között, a jelentkezés feltétele egy online teszt kitöltése, amelynek határideje június 18. - a tesztet a http://kerdoiv.studiumgenerale.hu/index.php/274874/lang-hutölthetitek ki.

©