szerző:
Eduline

A német nyelvi írásbelikkel zárult az érettségi első hete, viszont sokak számára még nem ért véget ez a vizsgaidőszak, jövő héten az informatikával és a természettudományos tárgyakkal folytatódnak az érettségik.

©

Összesen 73 400 végzős középiskolás érettségizik idén májusban. Rajtuk kívül - közölte az Oktatási Hivatal - 37 300-an tesznek majd legalább egy tárgyból valamilyen típusú érettségi vizsgát (például előrehozott vagy pótló, ismétlő, szintemelő vizsgát). 

Itt a teljes lista a következő hét vizsgáiról:

©
Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Németérettségi: feladatok és megoldások elsőként itt!

Pénteken a némettel zárul a 2018-as tavaszi érettségi szezon első hete - az Eduline-on ma is minden fontos infót megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, diákokat és szaktanárokat kérdezünk az írásbeliről, a vizsga után pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal. 08:45Hamarosan befejezik a vizsgázók az első részt. Még negyed óra van hátra a szövegértésből.