szerző:
Eduline

November 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves felvételire: az alapképzéseket kizárólag önköltséges formában hirdethetik meg az egyetemek és főiskolák. Megnéztük, mennyibe kerülnek a tavalyi keresztféléves felvételi legnépszerűbb képzései 2014-ben.

Ponthatárváró buli 2013. július 24-én
©

Gazdálkodási és menedzsment

A gazdálkodási és menedzsment alapszak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán félévente 279 ezer forintba kerül (az angol nyelvű képzésért 374 ezer forintot kell fizetni). A Pécsi Tudományegyetemen szemeszterenként 215 ezer forintot kell fizetni. A bajai Eötvös József Főiskolán, a Gábor Dénes Főiskolán, a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán 150 ezer, a Tomori Pál Főiskolán 175 ezer, a Zsigmond Király Főiskolán pedig 200 ezer forint egy félév.

Turizmus-vendéglátás

A turizmus-vendéglátás szakért a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szemeszterenként 239 ezer forintot kell fizetni (az angol nyelvű képzés 374 ezer forint). A Károly Róbert Főiskolán 150 ezer forintba, a Szolnoki Főiskolán pedig 199 ezer forintba kerül egy félév.

Pénzügy és számvitel

A pénzügy és számvitel alapszakért a Károly Róbert Főiskolán félévenként 150 ezer forintot, a Tomori Pál Főiskolán pedig 175 ezret kell fizetni. A Pécsi Tudományegyetemen 215 ezer forintba kerül egy szemeszter, a Szolnoki Főiskolán pedig 199 ezer forintba. A Zsigmond Király Főiskolán 200 ezer forint egy félév.

Kereskedelem és marketing

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán a magyar nyelvű kereskedelem és marketing képzés félévenként 279 ezer forintba kerül (az angol nyelvűért 374 ezer forintot kell fizetni). A Pécsi Tudományegyetemen 215 ezer, a Szolnoki Főiskolán 199 ezer, a Károly Róbert Főiskolán pedig 150 ezer forint egy szemeszter.

Műszaki menedzser

Nappali képzési formában az idei keresztféléves felvételin csak a Gábor Dénes Főiskolán indul a műszaki menedzser alapszak: egy félévért 175 ezer forintot kell fizetniük a hallgatóknak. A keresztféléves felvételiről a legfontosabb tudnivalókat itt találjátok.