szerző:
Eduline

Megkezdődött a 2012-es felvételi időszak, a jelentkezési lapokat február 15-ig kell elküldeni.

Megkezdődött a 2012-es felvételi időszak, a jelentkezési lapokat február 15-ig kell elküldeni. Közben a 2012-es keresztféléves felvételi is tart még - íme a legfontosabb januári dátumok.

Január eleje – hibák jelentése

Ha keresztféléves képzésre jelentkeztél idén, január elejéig kell megkapnod a regisztrációs csomagot, amely a jelentkezési lapon megadott adatokat tartalmazza. Ezeket le kell ellenőrizned, és ha valamilyen hibát találsz, jelezned kell az Educatio Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (06/1-477-31-31).

Január 10. – keresztféléves dokumentumpótlás

Ezt a dátumot akkor kell megjegyezned, ha keresztféléves képzésre jelentkeztél, 2012. január 10-ig küldheted be azokat a dokumentumokat, amelyet a jelentkezéskor nem csatoltál. Ugyaneddig lehet módosítani a szakok sorrendjét és az adatokat.

Január 31. – a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

A 2012 szeptemberében induló képzésekről a megszokottnál kevesebb információt lehet megtalálni a decemberben megjelent felvételi tájékoztatóban – az önköltséges képzések „áráról” a január végéig megjelenő kiadványban olvashatsz. A januári egyetemi-főiskolai nyílt napok listáját itt nézheted meg.