szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ezekből a tárgyakból kell 2021-ben emelt szintű érettségit tenni. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumnyilvánosságra hozta a másfél év múlva esedékes felvételi követelményeinek listáját is.

Ahogy azt tegnap megírtuk, nyilvánosságra hozta a 2020-as szakok és érettségi vizsgatárgyak, többletpontok listáját az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Itt a teljes lista, a szabályok és kivételek.

A közzétett táblázatok az egyes képzési területek alapképzéseire és osztatlan képzéseire vonatkozóan tartalmazzák az adott képzési területen képzést folytató felsőoktatási intézmények által közösen kiválasztott és a felvétel feltételéül meghatározott érettségi vizsgatárgyakat és a vizsgák szintjét.

Ahol több érettségi vizsgatárgyból lehet választani az adott képzési területen vagy képzési szakon, ott a táblázat tartalmazza azt is, ha van kötelező érettségi vizsgatárgy - áll a közleményben.

Most megnézhetitek a 2021-es listát is:

null

null

Itt a friss lista: ezekből a tantárgyakból kell 2020-ban emelt szintű érettségit tenni

Nyilvánosságra hozta a 2020-as szakok és érettségi vizsgatárgyak, többletpontok listáját az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Itt a teljes lista, a szabályok és kivételek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.