szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hamarosan kiderülnek a 2019-es egyetemi-főiskolai felvételi eredményei, közeledik a ponthatárhúzás. Visszaszámlálón nézhetitek a hátralévő időt.

2019. július 24-én este minden felvételiző nagy izgalommal követheti majd az idei ponthatárhúzást. Este nyolc óra magasságában megjelennek a 2019-es felvételi pontok, ezzel párhuzamosan pedig érkeznek is majd az sms-ek a diákok telefonjaira az eredményről.

A ponthatárhúzást országszerte meghirdetett Pont Ott Partikon várják majd, az események részletei folyamatosan derülnek ki. A következő visszaszámlálón megnézhetitek pontosan mennyi idő van még hátra, és így várhatjátok a nagy pillanatot.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.

Július 24-én jön a ponthatárhúzás: hánykor érkezik az sms, hol lesznek ponthatárváró bulik?

Július 24-én hozzák nyilvánosságra a 2019-es egyetemi-főiskolai felvételi ponthatárait. Hány órakor számíthattok az sms-re, hol tartanak ponthatárváró bulit, és mikor érkezik a hivatalos értesítés arról, melyik szakra kerültetek be?