szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Itt találjátok a teljes listát a 2020-as érettségi követelményekről. Ezekből a tantárgyakból kell emelt szinten vizsgázni.

A 2020-as felvételin ugyanis csak az kerülhet be egyetemre vagy főiskolára, aki legalább egy tárgyból emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát szerez.

Ám nem mindegy, hogy melyik tárgyból érettségiztek emelt szinten, ebből a dokumentumból kereshetitek ki a kiválasztott szakot:

null

null

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Felvételi 2019: ezeket a dokumentumokat külön kérhetik az intézmények

Hamarosan újra fontos dolga lesz a felvételizőknek, hiszen kezdődik a tavaszi ügyintézési időszak. De milyen dokumentumokat kérhetnek az intézmények a jelentkezőktől? Újabb fontos kérdésre válaszolunk.