Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Hogyan lehet visszavonni a felsőoktatási jelentkezést?

6
felvételi 2012
Ha már most tudjátok, hogy a megjelölt szakon nem szeretnétek tanulni, érdemes töröltetni a képzést

Nemcsak a felsőoktatási jelentkezési lapon megjelölt szakok sorrendjén lehet változtatni július 10-ig, hanem töröltetni is lehet képzéseket. A sorrendmódosításról itt találjátok a legfontosabb információkat.

hirdetés

Ha kiválasztottatok egy szakot, de mégsem szeretnétek ott tanulni szeptembertől, nem érdemes a képzések listájának végére sorolni – ehelyett inkább vonjátok vissza a jelentkezéseteket az adott szakra. Igaz, egy képzés törlése nem jelenti azt, hogy visszakaptok valamennyit a felvételi eljárás díjából.

Hozzászólások (6) , melyek közül a legfrissebbek:

Acs Peter

Elolvastam a kérelmet, csak akkor lehet visszaigényelni ha 2012 Február 24-ig töröltem a jelentkezést. Akkor ez most marad.

Gabor22

Igen, visszalehet! Ha törlöd a jelentkezéseidet ÉS a felvi kérvénytárban letöltesz egy dokumentumot ( nem tom már melyik fájl), és azt kitöltve elküldöd nekik, akkor visszautalják a pénzt. Én legalább is tavaly visszakaptam a 9 kilómat.

Acs Peter

Vissza lehet igényelni? Mert időközben felvettek Ausztriába.
Szívesen maradtam volna itt, de hoffman rózsa (nem érdemli meg a nagybetűt sem) és stábjának köszönhetően elhagyom az országot.

Gabor22

A pénzt vissza lehet igényelni. A jelentkezésed törlése után. Én tavaly vissza is kaptam a 9000 forintot.

Surabaya

asszem, ez az, ami a MÁSIKNAK jó, aki szeretne bekerülni

Tóth Tamás

Akkor miért jó ez nekem, ha se pénzt nem kapok vissza se nem jelölhetek be mást a helyére?

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X