Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Hogyan lehet visszavonni a felsőoktatási jelentkezést?

3
felvételi 2012
Ha már most tudjátok, hogy a megjelölt szakon nem szeretnétek tanulni, érdemes töröltetni a képzést

Nemcsak a felsőoktatási jelentkezési lapon megjelölt szakok sorrendjén lehet változtatni július 10-ig, hanem töröltetni is lehet képzéseket. A sorrendmódosításról itt találjátok a legfontosabb információkat.

hirdetés
hirdetés

Ha kiválasztottatok egy szakot, de mégsem szeretnétek ott tanulni szeptembertől, nem érdemes a képzések listájának végére sorolni – ehelyett inkább vonjátok vissza a jelentkezéseteket az adott szakra. Igaz, egy képzés törlése nem jelenti azt, hogy visszakaptok valamennyit a felvételi eljárás díjából.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Gabor22

Igen, visszalehet! Ha törlöd a jelentkezéseidet ÉS a felvi kérvénytárban letöltesz egy dokumentumot ( nem tom már melyik fájl), és azt kitöltve elküldöd nekik, akkor visszautalják a pénzt. Én legalább is tavaly visszakaptam a 9 kilómat.

Gabor22

A pénzt vissza lehet igényelni. A jelentkezésed törlése után. Én tavaly vissza is kaptam a 9000 forintot.

Tóth Tamás

Akkor miért jó ez nekem, ha se pénzt nem kapok vissza se nem jelölhetek be mást a helyére?

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X