Ebben a kvízben híres történelmi személyek szintén híres idézeteit gyűjtöttük össze nektek. Tudjátok, melyiket ki mondta?  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jól megy a helyesírás? Lássuk, ezek a szavak kifognak-e rajtatok.  Tovább »

Felismeritek az írókat stílusuk alapján? Egy-egy versszak alapján kell eldöntenetek a következő tesztben, hogy ki a szerző.  Tovább »

Ha szeretitek a filmeket, és sokat láttatok már, régit és újat, magyart és külföldit egyaránt, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Ha érdekelnek a magyar tájszavak, netalán még ismertek is közülük jó néhányat, akkor ez a kvíz nektek való.  Tovább »

Csillagászat, fizika, kémia - többek között ezekben a témákban találkozhattok kérdésekkel a következő műveltségi tesztben. Elég tájékozottak vagytok?  Tovább »

Jók vagytok töriből, irodalomból vagy az idézetek felismeréséből? Teszteljétek tudásotokat ezzel a három kvízzel.  Tovább »

Véget éretek az írásbeli vizsgák, hamarosan a szóbelikkel folytatódik az idei érettségi szezon.  Tovább »

Ha ismeritek az új helyesírási szabályzatot, ez a kvíz nem okozhat gondot. Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

A következő tesztben főleg állattani kérdésekkel találkozhattok, de próbára tehetitek tudásotokat az emberi testtel, szervezettel kapcsolatos...  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar verseket egy-egy versszak alapján? Ha a versek nem is ugranak be, a költői stílusokból lehet következtetni.  Tovább »

Jók vagytok történelemből? Ezzel a kvízzel próbára tehetitek tudásotokat. Hajrá!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X