A hidegháború kora az érettségin is fontos téma. Lássuk, mennyire figyeltetek az órákon. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Magyarország különböző folyóiról, településeiről, hegységeiről szólnak többek között az alábbi kérdések. Lássuk, kifognak-e rajtatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy kis gyakorlás senkinek sem árt a hétvégén. Ti meg tudnátok oldani ezt a feladatot?  Tovább »

Nem jelent problémát, ha a számokat betűkkel is le kell írnotok? Tudjátok a szabályokat? Ebből a kvízből kiderül, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

udjátok, melyik állat vált Berlin jelképévé, vagy hogy mivel foglalkozik az, akinek az ikebana a hobbija? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek tájszavainkat. Teszteljétek a tudásotokat!  Tovább »

Felismeritek ezeket a versrészleteket? Most kiderül, mennyire figyeltetek irodalomórákon. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel!  Tovább »

Mit csinál az, aki egzecíroz vagy ki az a jáger? Ti ismeritek ezeket az idegen szavakat? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a mesékre. Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kétperces teszttel.  Tovább »

Lássuk, mennyire figyeltetek művészettörténet órán (már ha volt az iskolátokban ilyen). Hibátlanul ki tudjátok tölteni a következő tesztet?  Tovább »

A 2017-es emelt szintű magyarérettségi feladataiból válogattunk.  Tovább »

Felismeritek ezeket az híres embereket még akkor is, ha a képek fiatal korukban készültek? Érdekes tesztet ajánlunk kedd reggelre.  Tovább »

Sokat néztétek a híres magyar rajzfilmeket? Emlékeztek a szereplőkre? Most kiderül, mennyire ismeritek a magyar rajzfilmeket.  Tovább »

Most kiderül, mennyire vagytok képben a magyar irodalom híres verseivel, költeményeivel. Figyeltetek irodalomórán?  Tovább »

Szilveszteri, újévi témájú magyar versekből válogattunk nektek. Felismeritek a szerzőiket? Hajrá!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X