A geometria nem csak a térlátáson múlik. Ebben a feladatban a fogalmakat és a meghatározásokat kell ismerni.  Tovább »

Lássuk mennyire boldogultok a következő nyelvtani kvízzel, amiben az a kérdés, hogy rövid vagy hosszú a magánhangzóval írjuk a kérdéses szavakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szerettek olvasni? Akkor ez a teszt tetszeni fog nektek. Lássuk, hány helyes válaszotok van.  Tovább »

A következő tesztben a nyelvtantudásotokat tesztelhetitek. Ebben a kétperces kvízben kilenc szó helyes elválasztására vagyunk kíváncsiak.    Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokakon kifoghat ez a matekpélda. Mennyire jó a térlátásotok? Elsőre meg tudjátok mondani a helyes választ?  Tovább »

Most felmérhetitek, hogy mennyire vagytok jók történelemből, menniyre ismeritek a fogalmakat, ha az összes témából vegyesen kérdezünk.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a tájszavakkal kapcsolatban.  Tovább »

Mennyire vagytok jók nyelvtanból? Hibátlanul végig tudjátok csinálni?  Tovább »

Emlékeztek még a híres középiskolai memoriterekre? Most összegyűjtöttünk párat, és arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudjátok-e, hogy kitől idézünk.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben, ha a Harry Potter történetekről kérdezünk titeket- Ha olvastátok a könyveket és a filmeket is kívülről tudjátok...  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar szólásokat, közmondásokat.  Tovább »

A feladat persze nem okozhat nehézséget, ha képben vagytok a matekkal, és helyesen tudjátok alkalmazni a nevezetes azonosságok szabályait.  Tovább »

Ismeritek a régi nagy slágereket? Most kiderül, hogy mennyire, hiszen ebben a kvízben arra kell válaszolnotok, hogy mikor jelentek meg ezek a számok.  Tovább »

Ebben a rövid kvízben arra kell válaszolnotok, hogy a következő magyar települések melyik megyénkben vannak.  Tovább »

Most kiderül, hogy mennyire ismeritek a magyar tájszavakat, ebben a kvízben a tíz legérdekesebbet gyűjtöttük össze. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X