Ebből a kvízből kideríthetitek, mennyire vagytok képben biológiából, azon belül is az állatvilágból. Lássuk!  Tovább »

Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szuper irodalmi kvízeket ajánlunk nektek. Találkozhattok regény- és versrészletekkel, sőt szerelmi szálakkal is. Hajrá!  Tovább »

A következő irodalmi kvízben nem a versek címére vagy éppen arra kell rájönnötök, hogy ki írta azokat.  Tovább »

hirdetés

Ha a nyári szünetben kihasználtátok a sok szabadidőt és megnéztetek jó néhány filmet, akkor ez a kvíz nektek szól.  Tovább »

Ez a szabály a magyar helyesírás egyik legproblémásabb része sok általános iskolás számára. J vagy ly hiányzik belőlük?  Tovább »

Mennyire ismeritek a magyar tájszavakat? Izgalmas kvízt tölthettek ki. Kitaláljátok, hogy mit jelentenek ezek a szavak?  Tovább »

Ebben a kvízben ki kell találnotok, hogy egy-egy épület vagy éppen festmény, szobor milyen stílus jegyeit hordozza. Felismeritek?  Tovább »

Ismeritek a nagy filozófusok szövegeit? Lássuk, hogy egy idézet alapján be tudjátok-e lőni, hogy ki a szerző.  Tovább »

Itt az ideje egy kis bemelegítésnek és agytornának az iskola előtt. Mozgassátok meg a berozsdásodott kerekeket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Állatok, növények és tájak. Ti mindent tudtok a természettudományos tárgyakból? Készüljetek velünk a szeptemberre, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Jók vagytok nyelvtanból? Le tudjátok írni a következő számokat akkor is, ha betűkkel kell?  Tovább »

Sok nevezetességhez látogattatok el a nyáron? Ismeritek a különböző országok "védjegyeit"? Teszteljétek magatokat.  Tovább »

Ha jól ismeritek a magyar irodalmat, ez a kvíz izgalmas kihívás lehet számotokra. Egy-egy különleges idézetet választottunk az íróktól.  Tovább »

Közületek sokan szeptemberben kezditek az egyetemet, főiskolát. Már igazi egyetemistává avanzsáltatok? Mennyire ismeritek a következő fogalmakat?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X