Timmermann Gábor szülész, nőgyógyász szerint a szülők, de sokszor az iskola is elkésik a fiatalok szexuális felvilágosításával, és - továbbra is -...  Tovább »

Hihetetlen áttörést értek el a Pécsi Tudományegyetemen: ezentúl képesek lesznek előre jelezni, hogy a mesterséges megtermékenyítés során sikeres...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sajátos módszerrel próbálja kiszűrni a tiniterhességeket egy louisianai gimnázium: tesztre küldi azokat a...  Tovább »

Beperelte az iskoláját az a 15 éves, várandós új-mexikói lány, akit az összes diák és tanár szeme láttára...  Tovább »

hirdetés

"Ragadós" a tiniterhesség példája egy brit és norvég közös tanulmány szerint, amely úgy találta, hogy a fiatalabb húgok hajlamosak másolni nővéreiket.  Tovább »

Iskolai kiránduláson adott életet gyermekének egy tizenkét éves holland diáklány - a terhességről nem tudott sem a család, sem maga az anyuka.  Tovább »

Normális dolog-e az, ha egy 12 éves lány az apja kezét fogva arra esküszik fel, hogy házasságig nem fog szexuális életet élni?  Tovább »

A hozzáállás mellett az alkohol a másik kulcstényező, melyre figyelni kell a szexuálisan aktív tinédzserek egészségügyi nevelésekor.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X