Közoktatás Eduline

Magyarázza a bizonyítványt az Emmi

Elolvasom

Bár az elmúlt öt év legrosszabb eredménye született az idei érettségin, a szaktárca szerint ez csak egy kismértékű, természetes ingadozás, és az eredmények igazolják a felkészítés egyenletes színvonalát.

Érettségi-felvételi Eduline

Az elmúlt 7 év legrosszabb eredménye született az érettségin - itt vannak az adatok

Elolvasom

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a 2015-ös tavaszi érettségi vizsgaidőszakának eredményeit. A gyorsjelentés szerint gyengébben sikerült összességében az érettségi, mint a tavalyi. A matematikaeredmények különösen rosszak lettek, az elmúlt öt évben egyszer sem produkáltak ilyen rossz eredményt a diákok. Angolból azonban az elmúlt évek legjobb átlaga lett.

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: a diáktüntetésektől az iskolák államosításáig

Elolvasom

A szakok megszüntetésének ötlete új tüntetéshullámot robbantott ki, a gyakorlóiskolák fenntartóváltása ellen pedig az egyetemek, a tanárok, a szülők és a diákok is tiltakoznak. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az érettségiről, és megnéztük, hol érettségiztek a poltikusok. A hét hírei és cikkei.

Érettségi-felvételi Eduline

A hét hírei: a felvételi pontszámoktól a legjobb mobilappokig

Elolvasom

Elutasította az Alkotmánybíróság egy tankönyvkiadó indítványát, aki szerint jogellenesen államosították a tankönyvpiacot. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is tárgyalásokat kezdett a minisztériummal. Már lehet jelentkezni a tavaszi érettségire, és megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése. Öt, halogatás elleni appot mutattunk be. A hét hírei és cikkei.

1 2