Óriási a tétje annak, hogy mit tanítunk meg a fiataloknak a szexről, mégis kerüljük a témát. A hvg.  Tovább »

Bezúzták annak a színezőnek a példányait, amely kendőzetlenül mesél hatéveseknek a szexről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A „Napközis házi feladat” első osztályosoknak szóló kifestője a fogantatástól a születéséig mutatja be, hogy nem a gólya hozza a kisbabát - írja a...  Tovább »

Az egyik legismertebb pornóoldal megelégelhette, hogy állandóan valami rosszal azonosítják őket, ezért külön a programot indítottak az oda tévedő...  Tovább »

hirdetés

Szexuális forradalom zajlik a mobilalkalmazások terén is.  Tovább »

Másodikosoknak szánt tankkönyvrészletként osztották meg a közösségi oldalakon a verset.  Tovább »

Azt javasolta a tamponok áfamentességért küzdőknek, hogy csak tartsák vissza a vizeletüket. Azóta különórára gyűjtenek neki az interneten.  Tovább »

Timmermann Gábor szülész, nőgyógyász szerint a szülők, de sokszor az iskola is elkésik a fiatalok szexuális felvilágosításával, és - továbbra is -...  Tovább »

Börtönbüntetéssel sújtaná egy román parlamenti képviselő, ha az iskolákban a szülők írásos beleegyezése nélkül tartanak szexuális felvilágosító...  Tovább »

Egy szexológus szerint a kamaszokkal iskolában pornót kellene nézetni, a közös filmnézés ugyanis lehetőséget teremtene, hogy kritikusan...  Tovább »

Nyílt levélben tett panaszt egy szingapúri diák az egyik felvilágosító kiadvány miatt. A könyvben hemzsgenek a furcsaságok.  Tovább »

A németországi Baden-Württemberg tartomány kormánya felvenné a szexuális sokszínűség elfogadására nevelést a...  Tovább »

Kétféle szexuális nevelést vezetnének be a lengyel iskolákban az új közoktatási miniszter elképzelésének megfelelően:...  Tovább »

Vajdaságban az iskolai oktatás lehetőségeit is ki akarják használni annak érdekében, hogy csökkentsék a...  Tovább »

A kínai gyermekek híján vannak a szexuális ismereteknek, sem az iskolában, sem a családban nem kapják meg a szükséges...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X