Sokan nem szeretik a matekot, pedig ha érdekesen és jól van elmagyarázva, akkor nem is olyan nehéz.  Tovább »

Nem árt, ha az ember nem csak megy a feje után, hanem egy kicsit gondolkozik is, amikor egy kérdésre felel vagy döntést hoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pont kapóra jöhet ez a teszt, ha vezetni tanultok. De akkor is érdemes kitölteni, ha már évek óta vezettek.  Tovább »

Összeszedtük nektek a leggyakrabban használt idegen eredetű kifejezéseket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vajon tudjátok, hogy melyik szó van előbb betűrendben?  Tovább »

Szuper és gyors tesztet ajánlunk csütörtök reggelre. Érdemes kipróbálni.  Tovább »

Kétperces kvíz, amiben tesztelhetitek az irodalomórákon szerzett tudásotokat. Tíz kérdés, és nem csak a magyar irodalomból.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók a magyar nyelvben, ha a régi szavakról és kifejezésekről kérdezünk titeket.  Tovább »

Lássuk, kinek mennyire sokrétű a tudása. Most egy kétperces kvízben letesztelhetitek, hogy mennyire magas a műveltségi szintetek.  Tovább »

Nagyon sok olyan szó és kifejezés van, amit az ország egyik felében értenek, a másikban nem. Most kiderül, hogy ti mennyire ismeritek a tájszavakat.  Tovább »

Ezzel a kvízzel nem lesz nehéz dolgotok, ha sokat olvastok, persze tippelni is lehet, mert érdekes megoldások születhetnek.  Tovább »

Vajon észre vennéd, ha az univerzum üzenne, és elmondaná, hogy mit kell tenned?  Tovább »

Néhány kérdés, amin biztos, hogy ti is törni fogjátok a fejeteket egy kicsit. Összegyűjtöttünk nektek párat a javából.  Tovább »

Egy jó kis logikai teszt, amivel kideríthetitek, hogy mennyire pörög jól az agyatok, ha logikáról van szó. Vigyázat, csak profiknak!  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amivel most gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X