Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Székelyhidi László elnyerte a német "nemzeti Nobel-díjnak" is nevezett Leibniz-díjat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Időről időre még mindig feltűnik a közösségi oldalakon a következő matematikai rejtvény. Meg tudjátok oldani?  Tovább »

1, 11, 21, 1211, 111221 - kitalálod, mi lesz a sorozat következő emele?  Tovább »

Dél-Korea végzett az első helyen az 58. nemzetközi matematikai olimpián, amelyen 111 ország 600 résztvevője vett részt a héten. A magyar csapat a 22.  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő négy ingyenes appot.  Tovább »

Az elmúlt hetekben több olyan feladványt és matekpéldát megmutattunk nektek, amelyeken milliók gondolkodnak. Most a legjobbakat válogattuk ki.  Tovább »

Matekosok figyelmébe ajánljuk a ma esti tesztet - emlékeztek még az általános iskolai anyagra?  Tovább »

Régen láttunk olyan nehéz logikai feladványt, mint ez, pedig csak egyeseket és nullákat kell beírni a megfelelő helyre.  Tovább »

A Rubik-kocka után itt az új magyar logikai játék, a Logifaces, amelyet a modern számítógépes grafika ihletett.  Tovább »

Ezúttal egy klasszikus matematikai játék online változatát ajánljuk nektek.  Tovább »

Mindig is jók voltatok matekból - főleg, ha a geometria volt soron? Teszteljétek a tudásokat ezzel a játékkal.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X