Több ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar csapat a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amelyet idén Kolozsváron tartottak.  Tovább »

Meg tudjátok oldani azokat a feladatokat, amelyeket a nyolcadikosok kaptak az idei kompetenciamérésben? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több európai és magyar program is indult azért, hogy felkeltse a diákok érdeklődését a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai...  Tovább »

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden magyar versenyző éremmel tért haza a European Girls’ Mathematical Olympiad, vagyis az európai lányoknak szervezett matematikai olimpiáról –...  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Székelyhidi László elnyerte a német "nemzeti Nobel-díjnak" is nevezett Leibniz-díjat.  Tovább »

Időről időre még mindig feltűnik a közösségi oldalakon a következő matematikai rejtvény. Meg tudjátok oldani?  Tovább »

1, 11, 21, 1211, 111221 - kitalálod, mi lesz a sorozat következő emele?  Tovább »

Dél-Korea végzett az első helyen az 58. nemzetközi matematikai olimpián, amelyen 111 ország 600 résztvevője vett részt a héten. A magyar csapat a 22.  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő négy ingyenes appot.  Tovább »

Az elmúlt hetekben több olyan feladványt és matekpéldát megmutattunk nektek, amelyeken milliók gondolkodnak. Most a legjobbakat válogattuk ki.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X