Tudjátok, hogy mit ünneplünk húsvétkor? Milyen napokból áll a nagyhét, és hogyan kerül a képbe a húsvéti nyúl?  Tovább »

Az elmúlt időkben ajánlottunk nektek biológiateszteket is. Ezek közül hármat vettünk elő, mindegyik kapcsolódik az emberi test témaköréhez.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Felismeritek a történelmi személyeket a portréjukról? Magyar grófokról, grófnőkről, bárókról és politikusokról állítottunk össze egy fotósorozatot.  Tovább »

Három hasonló témájú tesztet ajánlunk nektek. Bár mindegyik idegen szavas kvíz, különböző kifejezések ismeretére fókuszálnak. Megbirkóztok velük?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jól ismeritek a történelmi fogalmakat? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek, hogy mennyire biztos a tudásotok.  Tovább »

A 2017-es középszintű érettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket, méghozzá fizikából.  Tovább »

Különböző témakörökből állítottunk össze nektek kérdéssort. Kultúra, mitológia és egy kis földrajz - többek között ebben a témában kell válaszolnotok.  Tovább »

Idegen szavak közül válogattunk nektek. Tíz különböző szót találtok ebben a kvízben, ezek jelentését kell megadnotok.  Tovább »

Irodalom, történelem, de még biológia, földrajz és kémia témájú kérdésekkel is találkozhattok ebben a kvízben.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar nyelvben használt, de nem magyar eredetű szavakat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy egyes szavak hogyan néznek ki tájszóként?  Tovább »

Az emberi test témaköréből válogattunk nektek kérdéseket. Alapvető funkciókról, felépítésekről és működésekről van bennük szó. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Magyarország nemzeti parkjairól állítottuk össze nektek ezt a tesztet. Melyiket alapították a legrégebben? Hol található a legnagyobb nemzeti park?  Tovább »

Tudjátok, hogy egy-egy állatfaj hol őshonos? A különleges nevűeket is ismeritek? Akkor ez a teszt nem foghat ki rajtatok. Hibátlan lesz?  Tovább »

Az Idegen Szavak Gyűjteményéből válogattunk nektek tíz szót. Néhánnyal viszonylag gyakran találkozunk, de vajon tudjátok-e a jelentésüket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X