Köves Gyuri, Lónyay Erzsébet, Baradlay Ödön vagy éppen Esti Kornél?  Tovább »

A kulturális élet minden területéről válogattunk, van benne költészet, festészet, építészet és még sok izgalmas kérdéskör.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő tesztet csak bátraknak ajánljuk, hiszen nem egyszerű feladat.  Tovább »

Klasszikus versek közül válogattunk nektek, de nem a megszokott idézős módon, hanem megzenésített, feldolgozott formában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Különböző témákból válogattunk nektek egyszerű kérdéseket, például a földrajz vagy a kultúra területéről.  Tovább »

A biológiaérettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket.  Tovább »

Ebben a kvízben, most arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok tisztában a magyar szólásokkal és közmondásokkal.  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók ha a helyesírásról van szó. Nektek hibátlan lenne elsőre is?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres történelmi személyeket. Ebből a kvízből most kiderül. Ti felismeritek őket? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

A magyar nyelvben számos olyan furcsa összetett szó van, amelyet gondolkodás nélkül használsz, de nagy valószínűséggel bele sem gondolsz, hogy...  Tovább »

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy nehéz nap után kikapcsolódásként egy nyelvtani kvízzel teszteli tudását.  Tovább »

Ott vagytok a Szigeten, VOLT-on, EFOTT-on? Tudjátok, melyiket hol és mikor szokták megrendezni?  Tovább »

Különböző területekről válogattunk nektek izgalmas kérdéseket.  Tovább »

Ha szeretitek gyarapítani a szókincseteket, vagy csupán érdekelnek a tájszavak, a népies kifejezések, akkor ez a tesztet nektek találtuk ki.  Tovább »

Mit jelent a pagináció? És a zsöllye? Mit csinál az, aki rádliz? Lássuk, ismeritek-e ezeket az idegen szavakat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X