Miután első fokon, júniusban a magyar állam részben már pert vesztett Budaörs önkormányzatával szemben a települési iskolák átvételével kapcsolatos...  Tovább »

Szerda délig eldönti a görögkatolikus hajdúdorogi főegyházmegye, visszalép-e azon szándékától, hogy átvegye a józsefvárosi Deák Diák Általános...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII.  Tovább »

Mégsem lesz egyházi iskola Nádudvaron - számolt be a Kossuth Rádió.  Tovább »

hirdetés

Kormányzati javaslat készül arról, hogy egy egyház ne vállalhassa jóval több intézmény fenntartását annál, mint...  Tovább »

Négy intézmény – a szolnoki Hegedűs T.  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kedden Hódmezővásárhelyen azt mondta, szeretné, ha minél több önkormányzat...  Tovább »

Állami kézbe kerül tizenkét esztergomi intézmény - köztük általános és középiskolák, múzeum, szociális központ és...  Tovább »

A Budapest-Budafoki Református Egyházközség átveszi a XXII.  Tovább »

Egy év alatt lezajlik a közoktatási intézmények októberben kezdődő, az önkormányzatoktól az államnak történő átadása és átvétele - közölte...  Tovább »

Szeptembertől a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) működteti a Heves megyei Tarnabod község általános iskoláját és óvodáját - jelentette be a...  Tovább »

A rendszerváltás óta nem volt ilyen nagy arányú a református iskolák számának növekedése - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református...  Tovább »

Hat településen indít általános iskolai oktatást a Tiszántúli Református Egyházkerület szeptembertől - közölte az egyházkerület sajtóreferense...  Tovább »

Az új tanévtől várhatóan 82 önkormányzati óvoda és iskola kerül át egyházi fenntartásba, vagyis szeptembertől mintegy 25 százalékkal növekszik az...  Tovább »

Augusztusban a Magyar Katolikus Egyház Egri Főegyházmegyéjének fenntartásába adja át a jászapáti Mészáros Lőrinc Gimnázium, Szakképző Iskola és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X