Milyen OKJ-s képzéseket végezhettek el államilag támogatott formában?  Tovább »

Tényleg el lehet végezni két OKJ-s képzést teljesen ingyen, államilag támogatott formában?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

Azok is jelentkezhetnek államilag támogatott OKJ-s képzésre, akik a felsőoktatásban már elhasználták az összes állami ösztöndíjas félévüket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elindult a kkv-ügyvezetők képzése, az érdeklődés kiemelkedő: a meghirdetett 10 ezer helyre több mint 12 ezren jelentkeztek - mondta a...  Tovább »

Diplomások is jelentkezhetnek az október elején induló ingyenes nyelvi-informatikai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szakképzést, csak át kell böngészni ezt a listát.  Tovább »

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

Mikor ingyenes egy OKJ-s képzés? Bármilyen szakmát ingyen megtanulhattok? Vannak rejtett költségek? Ezeknek a kérdéseknek jártunk most utána.  Tovább »

Hol nézhetitek meg a legfrissebb Országos Képzési Jegyzéket? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyugdíjasként is ingyenesek az OKJ-s képzések? Hány éves korig tanulhattok nappali tagozaton? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Júniustól már nem csak az első, hanem a második szakképesítéseteket is ingyen szerezhetitek meg. Íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Milyen ingyenes OKJ-s képzést végezhettek el, ha csak érettségitek van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor jelentkezhettek a második ingyenes szakképzésetekre, és járnak-e ilyenkor a diákkedvezmények? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X