Teljesen különböző témájú kérdéseket válogattunk nektek. Földrajz, történelem, kultúra és egy kis kémia. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Nem árt, ha jól tudjátok az évszámokat és a fontos helyszíneket, mert ez a történelemteszt igazán meg tudja kavarni az eddig tanultakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Korábbi évek matematika érettségi feladataiból válogattunk nektek. Ezek a kérdések általában egy-egy pontot érnek.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a híres történelmi dátumokat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Előző évek matematikaérettségi feladatsoraiból készítettünk nektek összeállítást.  Tovább »

Többek között művészettörténettel, irodalommal, sporttal kapcsolatos kérdéseket kaptok. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Újabb tíz magyar szót válogattunk nektek a régi magyar szavak magyarázó adatbázisából.  Tovább »

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok képben a világ dolgaival. Mindenféle témából válogattunk. Nektek hibátlan lesz.  Tovább »

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Egy olyan feladatsorral készültünk nektek, amely sokak mentőöve az érettségin, hiszen 50 százalék eséllyel lehet helyesen válaszolni a kérdésekre.  Tovább »

A Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek érdekesebbnél érdekesebb kifejezéseket. Vajon tudjátok, hogy mit jelentenek ezek?  Tovább »

Mennyire ismeritek Magyarország kastélyait? Felismeritek őket egyetlen fotó alapján?  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen népekkel volt kapcsolatban a magyar a honfoglalás előtti és utáni időszakokban?  Tovább »

Ti tudjátok, mi ezeknek az országoknak a fővárosa? Most kiderül, mennyire vagytok jók föciből. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy picit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X