Ti tudjátok, hogy mivel foglalkozik a Dögkeselyű főhőse? Lássuk, mennyire ismeritek a filmeket - pontosabban a magyar filmeket.  Tovább »

Egy kis gyakorlás az iskola előtt: lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból, odafigyeltetek-e, amikor helyesírási kérdésekről volt szó az órákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.  Tovább »

Bár az agyfélteke-dominanciáról szóló elméletek tudományos megalapozottságát sokan megkérdőjelezik, az elmúlt években sorra jelentek meg olyan...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha szeretitek a verseket (vagy olyan irodalomtanárotok van/volt, aki gyakran kikérdezte a memoritereket), ezt a tesztet könnyen ki tudjátok majd...  Tovább »

Megvan otthon a legújabb helyesírási szabályzat? Gyakran szoktátok lapozgatni? Most kiderül.  Tovább »

Összeszedtük nektek a leggyakrabban használt idegen eredetű kifejezéseket.  Tovább »

Szuper és gyors tesztet ajánlunk csütörtök reggelre. Érdemes kipróbálni.  Tovább »

Kétperces kvíz, amiben tesztelhetitek az irodalomórákon szerzett tudásotokat. Tíz kérdés, és nem csak a magyar irodalomból.  Tovább »

Vajon ti tudjátok, hogy mi az a kapca, vagy a kamáslit hol kell viselni? Ha igen, akkor ezt a tesztet nektek találták ki.  Tovább »

Mindenkinek az életében van egy olyan film, aminek kívülről tudja a szövegét.  Tovább »

Felismeritek, hogy egy hegy vagy egy énekes áll a név mögött?  Tovább »

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Vajon ti hány filmet ismertek fel, ha csak a benne játszó színészek nevét írjuk le? Próbáljátok ki, mennyire vagytok pengék filmekből és színészekből.  Tovább »

„Ég a napmelegtől a kopár szik sarja” sor mindenkinek ismerős. Vajon a többi idézet íróját is kitalálnátok?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X