3,67-es összesített átlaggal zárták a diákok a tavaszi érettségi vizsgákat, ilyen jó eredmény a kétszintű érettségi rendszer bevezetése óta nem...  Tovább »

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan indul az egyetemisták rohama az albérletekért, de Budapesten és a vidéki egyetemi városokban tavasz óta pörög az ingatlanpiac.  Tovább »

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a informatikai képzésre? Melyik a legnépszerűbb szak?  Tovább »

Nemsokára kiderülnek a ponthatárok, és ezzel kezdetét veszi a kollégiumi jelentkezés is.  Tovább »

Pontosan mire is kell gondolnotok, ha a „felvétel alapvető feltételei" meghatározással találkoztok? Most válaszolunk a kérdésre.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a természettudományi alapszakokra? Melyek a legnépszerűbb alapképzések?  Tovább »

Legalább hány pontot kell szereznetek 2018-ban, ha be szeretnétek kerülni egyetemre? Milyen eredményeket lehet beszámítani? Itt a válasz:  Tovább »

Szigorítana a Magyar Nemzeti Bank az érettségi szabályain, több tízezer forintot veszítenek a pedagógusok azzal, hogy a bértáblájuk alapjának...  Tovább »

Végéhez közeledik a felvételi eljárás, hamarosan kihirdetik a ponthatárokat: jelenleg a július 11-ig beküldött dokumentumok, módosító kérelmek...  Tovább »

Mit jelenthet, ha az e-felvételi oldalán azt látjátok, hogy 0 a pontszámotok? Utánajártunk.  Tovább »

Így számolhatjátok ki a felvételi pontjaitokat és itt nézhetitek meg a hivatalos összpontszámotokat.  Tovább »

Milyenek voltak a tavalyi vagy a két évvel ezelőtti felvételi ponthatárok? Most megnézhetitek az elmúlt hat év összes egyetemi/főiskolai ponthatárát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X