Mennyit ér az írásbeli és a szóbeli? Mit lehet beleszámolni a hozott pontokba és milyen tantárgyakat kell figyelembe venni? ?  Tovább »

Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Komplex javaslatcsomagot dolgozott ki a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a szakképzés megújításához.  Tovább »

Milyen szempontok alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin?  Tovább »

hirdetés

Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Mikor tartják a középiskolák a központi felvételi vizsgát? Meddig lehet jelentkezni az írásbelire?  Tovább »

Szigorítanak a felvételi szabályain 2020-tól: aki nem szerez legalább egy középfokú nyelvvizsgát és egy emelt szintű érettségin, nem juthat be...  Tovább »

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor kapják meg az eredményeket?  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Hogyan kell jelentkezni, kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

Máshol tanultok szeptembertől, de korábban már jogosultak voltatok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Ezt kell tennetek, ha intézményt váltottatok.  Tovább »

Mi alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin? Itt a válasz.  Tovább »

Néhány hét múlva az összes középiskola közzéteszi felvételi tájékoztatóját és a 2019 szeptemberében induló osztályok listáját.  Tovább »

Összesített listában láthatjátok, hány diákot vettek fel idén és tavaly az ország legnépszerűbb egyetemeire.  Tovább »

Idén aktuális lesz a felvételi a gimnáziumba vagy szakgimnáziumba? Akkor erre érdemes figyelni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X