December 7-ig lehet jelentkezni a központi középiskolai felvételi vizsgára, de egyelőre azt sem tudjátok, milyen gimnáziumok, szakgimnáziumok és...  Tovább »

Kilenc év alatt majdnem a háromszorosára emelkedett a brit egyetemekre jelentkező diákok magyar száma – derül ki a Universities and Colleges...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fontos határidő jár le ma: a felvételizőknek hitelesíteni kell. Ha ezt nem teszitek meg, a jelentkezésetek nem érvényes.  Tovább »

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2018-as felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani az idei keresztféléves felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ne feledjétek, hogy fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztetek a keresztféléves felvételin?  Tovább »

Milyen tantárgyak középiskolai jegyét veszik figyelembe a 2019-es felsőoktatási felvételin? Mutatjuk az egyik legfontosabb pontszámítási szabályt.  Tovább »

A felvételi jelentkezési határidő lejárt, azonban a keresztféléves képzésekre felvételizőknek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket.  Tovább »

Közeledik a központi középiskolai felvételi jelentkezési határideje – ezt a dátumot nem szabad elfelejteni.  Tovább »

Mikor tartják a központi vizsgát? Milyen lesz a középiskolai központi felvételi matekból?  Tovább »

Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön...  Tovább »

Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Itt a válasz:  Tovább »

Mi történik, ha a keresztféléves felvételi határidejéig nem tudtátok feltölteni a nyelvvizsgátokat az E-felvételi rendszerébe, mert még nem jött meg...  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a felvételi tájékoztatókat és írásbeli vizsgahelyszínek keresőjét.  Tovább »

November 15-én éjfélig jelentkezhettek a 2018-as keresztféléves felvételire, a hitelesítési határidő november 20.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X