Jól vagytok földrajzból? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Mi a fővárosa ezeknek az országoknak?  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a következő országok fővárosait. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jártatok már a legismertebb magyarországi tavaknál? Jól tudjátok, hogy melyik tó hol található? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Három különböző földrajzi kvízzel tesztelhetitek tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha esetleg földrajzból érettségiztek, ez a teszt jó gyakorlás lehet az egyik feladattípusra, ugyanis az elmúlt évek érettségi feladatsoraiból...  Tovább »

Hallottatok már a következő településekről? Vajon melyik megyében vannak? Lássuk, mennyire ismeritek a kisebb magyarországi településeket.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar megyéket és a településeket. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk mennyire vagytok képben a folyók földrajzával. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szerettétek az iskolában a vaktérképes feladatokat? Valami hasonlóval készültünk nektek - felismeritek a következő hét országot?  Tovább »

Mindig is szerettétek a földrajzórákat, ez a teszt tetszeni fog nektek.  Tovább »

Magyarország határátkelő helyeiből válogattunk nektek, de egyáltalán nem a legismertebbek közül. Ismeritek őket? Teszteljétek!  Tovább »

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.  Tovább »

Érdekes földrajz kvíz, amelyet pár másodperc alatt meg lehet oldani. Már ha tudod a válaszokat.  Tovább »

Országok és fővárosaik: mennyire figyeltetek földrajzórán?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X