Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Annyira nem is laza, mint előre gondolnád, igazán embert próbáló lehet estére. Jól mennek a fővárosok? Rajtad nem lehet kifogni?  Tovább »

Az emelt szintű érettségi vizsgák után kezdődnek a középszintű szóbelik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kezdd a napot egy kis agytornával, és teszteld le magad pár másodperc alatt! Te tudod, merre van ez az öt település?  Tovább »

Felismernéd a magyar városokat madártávlatból? Ezzel a rövid teszttel kipróbálhatod.  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

Megjöttek a tegnap délutáni föciérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Szavazz arról, milyen volt a földrajzérettségi!  Tovább »

Dr. Pirisi Gábor a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa nyilatkozott nekünk az idei középszintű földrajzérettségiről.  Tovább »

A második feladatlap esetében már használható atlasz, körző, vonalzó és számológép.  Tovább »

Megérkeztek az első infók a középszintű érettségi első feladatlapjáról.  Tovább »

Péntek délután a földrajzérettségi kerül sorra - ahogy megszokhattátok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk az írásbeliről.  Tovább »

Holnap 14 órakor emelt- és középszinten is megtartják az írásbeli földrazérettségiket. Összeszedtük, mit kell tudni a vizsgáról.  Tovább »

Hétfő délelőtt az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott az idei érettségi szezon második hete - mutatjuk, milyen vizsgákat tartanak a...  Tovább »

hirdetés