Megjöttek a tegnap délutáni föciérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Szavazz arról, milyen volt a földrajzérettségi!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Dr. Pirisi Gábor a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa nyilatkozott nekünk az idei középszintű földrajzérettségiről.  Tovább »

A második feladatlap esetében már használható atlasz, körző, vonalzó és számológép.  Tovább »

hirdetés

Megérkeztek az első infók a középszintű érettségi első feladatlapjáról.  Tovább »

Péntek délután a földrajzérettségi kerül sorra - ahogy megszokhattátok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk az írásbeliről.  Tovább »

Holnap 14 órakor emelt- és középszinten is megtartják az írásbeli földrazérettségiket. Összeszedtük, mit kell tudni a vizsgáról.  Tovább »

Hétfő délelőtt az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott az idei érettségi szezon második hete - mutatjuk, milyen vizsgákat tartanak a...  Tovább »

Földrajzból érettségiztek idén tavasszal? Összeszedtük azokat a fogalmakat, amelyet minden vizsgázónak ismernie kell.  Tovább »

Megy a töri és a föci? Akkor itt egy rövid műveltségi teszt, amit garantáltan szeretni fogsz. Nézd meg, neked megy-e!  Tovább »

Tizenkét új felhőfajtát - köztük a ritka hullámfelhőszerű zord felhőt - ismert el először hivatalos rendszerezésében a Nemzetközi Felhőatlasz, amely...  Tovább »

Általánosan elfogadott, de hamis nézet, hogy a felfedező azért talált olyan nehezen szponzorokat Indiába tartó expedíciójához, mert attól féltek...  Tovább »

Egy újabb kosaras állt elő egy izmos földrajzi ökörséggel.  Tovább »

Kutatók borítanák fel az évszázadok óta létező elméletet a földrészekről.  Tovább »

hirdetés