Magyarország határátkelő helyeiből válogattunk nektek, de egyáltalán nem a legismertebbek közül. Ismeritek őket? Teszteljétek!  Tovább »

Újabb BuzzFeed-tesztet ajánlunk nektek, amellyel kideríthetitek, ismeritek-e az európai, ázsiai, dél-amerikai ország fővárosait, a zászlókat, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.  Tovább »

Egy korábbi emelt földrajzérettségi első feladatából válogattunk nektek kérdéseket. Teszteljétek a tudásotokat kvízünkkel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szívesen böngészitek a térképeket, nézegetitek a zászlókat, fővárosokat, országneveket? Akkor ezt a tesztet probléma nélkül kitöltitek majd.  Tovább »

Meg tudjátok állapítani a következő magyar településekről, hogy melyik megyében vannak?  Tovább »

Nincs izgalmasabb annál játék, mint amikor egy óra számol vissza, nektek pedig minél több dolgot kell összegyűjtenetek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői földrajz érettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal - ha ti is most érettségiztetek, akkor itt...  Tovább »

Öt rövid kérdésre kell válaszolnotok, és kiderül, hogy mennyire van előttetek Magyarország térképe. Hány válaszotok lesz hibátlan?  Tovább »

Ennek a tesztnek a kitöltéséhez az angoltudásotokat is használnotok kell - ha tudjátok az országok neveit, akkor ezzel a kvízzel sem akad majd...  Tovább »

Olyan magasságból tekinthettek le a magyarországi városokra, ahonnan még soha.  Tovább »

Lássuk, ki mennyire figyelt földrajzórán. Összeállítottunk nektek egy kérdéssort, amellyel letesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Ha kipróbáljátok ezt a térképet, garantáltan máshogy fogtok nézni a világra.  Tovább »

Jimmy Kimmel amerikai showman műsorában megkérdezték az utca emberét, hogy szerinte az Egyesült Államok támadást...  Tovább »

Felismeritek, hogy egy hegy vagy egy énekes áll a név mögött?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X