Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy a földrajz előírt kötelező összóraszámát 7-ről 6-ra csökkentenék az új NAT tervezetének készítői - írja...  Tovább »

Innen nem sokszor látjuk őket, mégis felismerjük egy-egy jellegzetes tér vagy épület alapján.  Tovább »

hirdetés

Jól megy a föci? Akkor teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Vajon minden ország fővárosát ismeritek?  Tovább »

Nincs is jobb, mint egy irodalmi kvízzel kezdeni a tanévet. Lássuk, mennyire emlékeztek abból, amit tanultatok az elmúlt években.  Tovább »

Felismeritek a különböző történelmi személyeket egy-egy kép alapján? Teszteljétek magatokat.  Tovább »

Tényleg nem minden általános iskolában lesznek biológia-, kémia- és fizikaórák, ha a jelenlegi formájában fogadja el a kormány az új Nemzeti...  Tovább »

Helyesírási kvízzel tesztelhetitek magatokat. A földrajzi nevekkel sokaknak meggyűlik a baja. És nektek?  Tovább »

Lássuk tudjátok-e, ki mondta a következő híres mondatokat. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tudjátok, hogy mi a hivatalos nyelv a különböző országokban? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeretitek járni az országot? Szívesen megnézitek a különböző városok múzeumait? Akkor ez a teszt tetszeni fog nektek.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek földrajzi tudásotokat? Próbáljátok ki a következő két tesztet: figyelem, némi angoltudás mindkettőhöz kell!  Tovább »

Úgy ismeritek a fővárost, mint a tenyereteket? Vagy ősszel költöztök Budapestre az egyetem miatt? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a földrajzérettségi szóbeli vizsgájával? Hogyan pontozzák a feladatokat? Milyen fő szempontok vannak?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X