Ennek a tesztnek a kitöltéséhez az angoltudásotokat is használnotok kell - ha tudjátok az országok neveit, akkor ezzel a kvízzel sem akad majd...  Tovább »

Olyan magasságból tekinthettek le a magyarországi városokra, ahonnan még soha.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, ki mennyire figyelt földrajzórán. Összeállítottunk nektek egy kérdéssort, amellyel letesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Ha kipróbáljátok ezt a térképet, garantáltan máshogy fogtok nézni a világra.  Tovább »

hirdetés

Jimmy Kimmel amerikai showman műsorában megkérdezték az utca emberét, hogy szerinte az Egyesült Államok támadást...  Tovább »

Felismeritek, hogy egy hegy vagy egy énekes áll a név mögött?  Tovább »

Nem könnyű feladat felismerni a hasonló zászlókat. Nektek menne? Mennyit tudtok kitalálni mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

Ez a magyar helyesírás legnehezebb szabálya: a földrajzi nevek és az -i képző. Ti mennyire vagytok képben? Teszteljétek le itt:  Tovább »

Annyira nem is laza, mint előre gondolnád, igazán embert próbáló lehet estére. Jól mennek a fővárosok? Rajtad nem lehet kifogni?  Tovább »

Az emelt szintű érettségi vizsgák után kezdődnek a középszintű szóbelik.  Tovább »

Kezdd a napot egy kis agytornával, és teszteld le magad pár másodperc alatt! Te tudod, merre van ez az öt település?  Tovább »

Felismernéd a magyar városokat madártávlatból? Ezzel a rövid teszttel kipróbálhatod.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X