Ha érdekel titeket a földrajz, a következő teszteket érdemes kitölteni.  Tovább »

A történelem közoktatásbeli összes óraszáma mellett (18) már most eltörpül a földrajz jelenlegi 7 órája, mely a NAT 2018-as tervezete szerint tovább...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő kvízben magyarországi folyókról kaptok kérdéseket. Azt kell kitalálnotok, hogy egy-egy folyó honnan ered vagy éppen hova torkollik.  Tovább »

Jónéhány országnak van autonóm állama, régiója vagy köztársasága, sőt még városa is. Mennyire ismeritek ezeket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A közép- és emelt szintű földrajzérettségi feladatsorát és megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szuper földrajzi kvízekkel tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Meg tudjátok mondani, hogy melyik zászló melyik országé? Kétperces tesztet készítettünk nektek.  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.  Tovább »

Érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy a földrajz előírt kötelező összóraszámát 7-ről 6-ra csökkentenék az új NAT tervezetének készítői - írja...  Tovább »

Innen nem sokszor látjuk őket, mégis felismerjük egy-egy jellegzetes tér vagy épület alapján.  Tovább »

Jól megy a föci? Akkor teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Vajon minden ország fővárosát ismeritek?  Tovább »

Nincs is jobb, mint egy irodalmi kvízzel kezdeni a tanévet. Lássuk, mennyire emlékeztek abból, amit tanultatok az elmúlt években.  Tovább »

Felismeritek a különböző történelmi személyeket egy-egy kép alapján? Teszteljétek magatokat.  Tovább »

Tényleg nem minden általános iskolában lesznek biológia-, kémia- és fizikaórák, ha a jelenlegi formájában fogadja el a kormány az új Nemzeti...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X