Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megviselt benneteket az elmúlt pár nap? Nem csoda. Ha szeretnétek kiengedni a fáradt gőzt, ajánlunk egy-két afterpartit, szórakozóhelyet.  Tovább »

Tegye a szívére a kezét mindenki: ugye, hogy ti is mondtátok már ezeket? Nem véletlenül, hiszen ez együttjár a gyerekkorral és az iskolával.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem csak akkor fáradhat el a fesztiválozó a Szigeten, ha egész héten kint táborozik, egy egynapos látogatás alkalmával is jó lehet néhány percre...  Tovább »

Nincs pénzed a Sziget Fesztiválra? Most adunk pár ötletet, miként nem kell megfizetnetek a belépőt.  Tovább »

Nem aprózzák el az idei Pont Ott Partin, Rubint Réka tornáztatja meg az idegeskedő (leendő) egyetemistákat. És nem csak őket.  Tovább »

A tanév végével lezárult az érettségi találkozók szezonja is.  Tovább »

Bár már jó pár éve, hogy gimnazisták voltunk, azért az emlékek megmaradnak.  Tovább »

A szervezők a Facebookon jelentettek be 10 új fellépőt.  Tovább »

Az izraeli DJ, Borgore világkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát - írja közleményében a...  Tovább »

Major Lazer, Two Door Cinema Club és Bad Religion is lesz.  Tovább »

A fesztiválig hátralévő időben jótékonykodnak a szervezők.  Tovább »

Ne unatkozzatok akkor se, ha nem utaztok haza a hosszú hétvégére.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X