szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Új témakör vagy az érettségi előtti nagy készülődés miatt érzitek, hogy egy kis extra segítség nem ártana matekból? Mutatunk egy újabb alternatívát.

Lassan egy hete ismét otthonról tanulnak a középiskolások. Ezzel pedig újra nagyobb felelősség hárul minden diákra, hiszen az új anyagokat adott esetben az iskolai kereteken kívül kell megtanulni. Nem baj, ha nem vagytok jóban a számokkal, ezzel az oldallal újabb ingyenes lehetőséget próbálhattok ki, ha egy kicsit gyakorolnátok, ismételnétek vagy kifejezetten egy témakört tanulnátok meg.

A MatekOázisTV a tavaszi ingyenes anyagok mellett most ismét ingyenes matektanulási lehetőséget biztosít 1. osztálytól 12. osztályig interaktív tananyagokkal. Ha szeretnétek kipróbálni, nincs más teendőtök, mint regisztrálni az oldalra és indulhat is a tanulás.

A matektanárok szerint az egyik legfontosabb szempont a tervezhetőség. Ezért egy hónapra előre meghatározott műsorrend szerint kerülnek fel az oldalra azok a témák, amik a tanterv szerint időszerűek.

Hétfőtől-péntekig, reggel 8-tól este 8-ig tart a tanulás. Ha lemaradtatok valamiről, ami érdekelt volna, akkor sincs baj, a 2 óráig tartó délelőtti műsorok másnap, a délutáni sávban megismétlik.

Így tanulhattok matekot otthonról: alternatív megoldások diákoknak és tanároknak

Lehet, hogy elképzelhetetlennek tűnik a matektanulás otthonról: Ki magyarázza el a tananyagot? Honnan kaphatok segítséget, ha elakadok valahol? Most megmutatnunk nektek néhány online tanulási módszert, ami otthonról is tökéletesen alkalmazható.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!