szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A 24-ei ajándékozás és kiadós vacsora után, esetleg a másnapi rokonlátogatás előtt ti is már csak arra vágytok, hogy bekuckózzatok a TV elé és századszorra is megnézzétek az egyik karácsonyi klasszikust? Mutatjuk, hogy milyen filmek közül válogathattok 25-én.

Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban

A hagyományosan szenteste műsorra tűzött első rész után 25-én megnézhetitek a másodikat is, amelyben Kevinnek ezúttal nem otthon, hanem New Yorkban kell harcba szállnia mindenki két kedvenc betörőjével. A filmet 20:55-től nézhetitek meg a TV2-n. A legjobb mai TV-műsorokat itt találjátok.

Jégvarázs

Bár a nagy népszerűségnek örvendő animációs film nem karácsonykor játszódik, a mondanivalója - na meg a havas táj - nagyon is illik az ünnephez: a szeretet még a jeget is megolvasztja. Ha látni szeretnétek, 20:55-kor kapcsoljatok a Cool csatornára. Ha pedig az első rész után kedvet kaptok hozzá, a folytatást megnézhetitek a mozikban.

Polar Expressz

Egy tizenéves fiú már éppen kezdi elveszíteni a hitét a Mikulás létezésében, amikor szenteste megérkezik a házuk ajtaja elé az Északi-sarkra tartó vonat. Kalandjait 17:20-tól nézhetitek meg a Sony Movie Channelen.

Tapló Télapó

Ez a film, amelyet 21:00 órától nézhettek meg a Paramount Channelen, egy másfajta Mikulásról szól, aki az áruházban fogadja a gyerekeket, karácsony este viszont kifosztja a kasszát. Az idén azonban többen is hátráltatják az akciót.

Programajánló a szünetre: ezeken a jégpályákon korcsolyázhattok teljesen ingyen

Bár a havazás elmarad, a korizáshoz elég téli az idő. Most összeszedtünk pár ingyenes budapesti korcsolyapályát, ahol kikapcsolódhattok a szünetben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!