szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha már megvolt az ajándékozás, előkerültek a szaloncukrok, akkor nincs más hátra, mint a pihenés. Kikapcsolódásképp szívesen néznétek filmet a családdal? Ebben a cikkben a december 24-ei TV-műsorok közül válogattunk nektek.

Dennis, a komisz 

Ha nevetéssel és egy szőke kisfiúval hangolódnátok a karácsonyra, akkor nem kell megvárnotok az idei Reszkessetek betörőket, mert 15:45-től az RTL Klubon megnézhetitek Dennis kalandjait is a mindig morcos szomszédjával. Ugye, hogy kihagyhatatlan?  

Coco 

Habár nem kifejezetten karácsonyi mese, ha együtt a család a Coco sem lehet rossz választás. A mexikói család halottak napján kifejezetten meglepő helyzetbe kerül a zene, hagyományok és egy lázadó fiú miatt. Ha kíváncsiak vagytok, ne hagyjátok ki 19:00-kor az RTL-en. Ne tévesszen meg benneteket a helyszín sem. Attól, hogy nem karácsonykor játszódik, a történet így is illik a családi meghittségbe. 

Reszkessetek, betörők 

Igen, ez sem maradhat ki. Akik idén is várták, azok megnézhetik december 24-én este 20:35-kor a TV2-n.  

Igazából szerelem 

Újabb karácsonyi klasszikus, ami nem hiányozhat a fa alól. Ha szívesen megnéznétek, akkor csak annyit kell tennetek, hogy 22:30-tól a TV2-re kapcsoltok.  

Télapu 2. - Veszélyben a karácsony 

Nem is az első, hanem egyből a második részt nézhetitek meg 24-én délután 17:10-kor az AMC-n. A történet szerint a Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben elveszíti az állását. Mi lehetne ennél karácsonyibb? 

Elképesztő látvány: ez lett az év legjobb optikai illúziója

Egy játékfejlesztő készítette el 2019 legjobb optikai illúzióját. Titeket is összezavar?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.