szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Cikksorozatunk első részében nyelvi alkalmazásokat ajánlottunk a nyáriszünetre. Most pedig összegyűjtöttünk pár appot, amit a fesztiválozóknak érdemes letölteni.

Sziget Fesztivál

©

Ezzel a szuper alkalmazással minden fontos infó a zsebetekben lesz a Sziget Fesztivállal kapcsolatban – nyomon követhetitek a programokat és a helyszíneket. A karszalag funkciónak köszönhetően pedig elkerülhetitek a sorban állást, és bármikor feltölthetitek az egyenlegeteket.

Telekom VOLT Fesztivál

©

Az előző alkalmazáshoz hasonlóan, ezzel az appal is néhány kattintással végig pörgethetitek a VOLT Fesztivál programjait és helyszíneit. Bejelölhetitek a kedvenceiteket, hogy a nagy bulizás közepette ne felejtkezzetek el a koncert kezdetéről. Ezeken kívül hamarosan lesz teljes fesztiváltérkép funkció és a Szigethez hasonló karszalag funkció is.

Három ingyenes mobilapp a nyárra, amit még nyaralás előtt érdemes letölteni

Hamarosan itt a nyári szünet. Hosszú útra mentek vagy a strandon lazítotok, de nem szeretnétek unatkozni? Ha szívesen tanulnátok valami újat, vagy fejlesztenétek a nyelvtudásotokat a nyáron is, ez a lista nektek szól. A következő cikksorozatunkban olyan appokat ajánlunk, amik mindenkinek jól jöhetnek a nyáron. 1. rész: nyelvtanulás.

Balaton Sound

©

Azok sem maradnak fesztiválinfók nélkül, akik a Balaton Sound-on fesztiváloznak. Ebben az alkalmazásban is minden funkció megtalálható, amit a korábbiakban felsoroltunk.

1Money - költségkövető, pénzkezelő

©

Ha nem szeretnétek már a fesztiválok első napján lenullázódni, akkor elengedhetetlen, hogy letöltsetek egy költségvetés tervező appot. Nincs más dolgotok, mint a fesztivál előtt feljegyezni a rendelkezésetekre álló keretet, ezt követően pedig könyveljetek el az alkalmazásban minden kiadást. A 1Money diagrammokat készít a kiadásaitokból és nyomon követhetitek az egyenlegetek változását.

Fesztivál Önkéntes Központ

©

Bár ez az alkalmazás még tesztelés alatt áll, de mindenképpen érdemes megjegyezni a nevét, ugyanis hasznos lehet a jövőben. A Fesztivál Önkéntes Program keretein belül ingyenesen, önkéntesként vehettek részt a legnagyobb hazai fesztiválokon. Ezzel az appal nyomon követhető lesz a beosztásotok, értesítéseteket kaptok majd a pontos kezdésről, illetve a fesztiválok ideje alatt – kérdőívek kitöltésével – kutatásokban vehettek majd részt.

Strand, Bánkitó, Művészetek Völgye, Kolorádó, Ördögkatlan: mennyibe kerülnek a napijegyek?

Cikksorozatunk első részében utánajártunk, mennyibe kerülnek a napijegyek és a bérletek a legnépszerűbb nyári fesztiválokon. Most újabb öt fesztivál következik.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.