szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz legfőbb ügyész szerint a Juventus labdarúgócsapata is segített Luis Suárez szeptemberi nyelvvizsgájánál.

A nyelvvizsga az uruguayi játékos honosításához kellett - felesége olasz származású -, ami a Juventusnak azért áll érdekében, mert nyáron meg akarta szerezni a támadót, aki így nem számított volna Európai Unión kívülinek, és a megengedett kvótaszámot nem növelné.

Szeptemberben Luis Suárez sikeresen letette a vizsgát egy perugiai egyetemen, de azt követően nem sokkal az olasz sajtóban már felvetődött a gyanú, hogy kedvezményes eljárásban részesült. A vizsgáztató a teszt után közölte, hogy a Suárez 15 perc alatt megszerezte az állampolgársághoz szükséges középfokú B1-es képesítést, mivel csak a vizsga szóbeli részét tette le.

Raffaele Cantone olasz legfőbb ügyész közölte, a nyelvvizsga tesztjének tartalmát előzetesen eljuttatták Luis Suárezhez, míg vizsgájának eredményét és annak pontszámát is előre meghatározták, hogy megfeleljen a Juventus kívánságának. Hozzátette, a torinói együttes még a legmagasabb intézményi szinteken is tett lépéseket annak érdekében, hogy Suárez állampolgársági ügyét felgyorsítsák.

Hova fordulhattok, ha hibát találtok a nyelvvizsga-bizonyítványotokban?

Mit tehettek, ha hibás adatot találtok a nyelvvizsga bizonyítványotokban? Mutatjuk, hol kérhetitek, hogy javítsák a dokumentumot.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!