szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az otthonról tanulás már nem a tavaszi félévet követően már nem olyan nagy szám, de ha nem tankönyvekről van szó, még mindig tudunk újat mutatni. Ezt az appot érdemes letölteni.

Ha mindig is a szókincs és a választékos fogalmazás okozott gondot a nyelvtanulásnál, akkor ezzel az appal most ti is gyakorolhattok.

©

A Magoosh ingyenes szókincsfejlesztő appjával bármelyik Androidos vagy iOS-rendszeren is tanulhattok a nyelvvizsgára vagy akár az érettségire. Ezzel a kvízalapú alkalmazással akár napi zsinten haladhattok egy kicsit és fejleszthetitek magatokat. Az app tartalmazza az 1200 legfontosabb kifejezést vagy szókapcsolatot, amire szükségetek lehet.

Hogyan működik az alkalmazás?

Az appban különböző szinteket választhattok, egyes rész teljesítésével pedig újabb szócsokrokat vehettek át. Minden új kifejezéshez angolul kaptok válaszlehetőségeket, így nem csak magukat a szavakat, hanem a magyarázatukat is megtanulhatjátok. Ha nem vagytok biztosak a válaszotokban az alkalmazás később újra felteszi az elhibázott vagy kihagyott kérdéseket.

Ha kíváncsiak vagytok az alkalmazásra, itt letölthetitek Androidra, itt pedig iOS-rendszerre.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!