szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Régóta érdekel titeket a francia nyelv, vagy csak kipróbálnátok valami újat a nyári szünetben? Most olyan alkalmazásokat ajánlunk, amivel elsajátíthatjátok a francia nyelv alapjait.

Alkalmazás szótanuláshoz

Ha szeretnétek kideríteni, hogy érdekel-e egyáltalán benneteket a francia nyelv, akkor ezt az alkalmazást érdemes letöltenetek, ugyanis ennek a segítségével 3500 francia főnévvel és igével ismerkedhettek meg. A szókincseteket különböző játékokkal és szókártyákkal bővíthetitek - többek között öltözködés, színek, mindennapi beszélgetések, foglalkozások, illetve utazás témában. De ezeken kívül még számos más témával kapcsolatos kifejezéstárat és szólistát is találtok az alkalmazásban.

©

Sajátítsátok el a nyelvtani alapokat

Komolyabban szeretnétek foglalkozni a francia tanulással? Ebben az alkalmazásban megtaláljátok a francia nyelvtan teljes rendszerét, illetve több mint 1000 kifejezést és gyakori mondatot. A különböző kategóriába tartozó kifejezéseket akár meg is hallgathatjátok, ezzel fejlesztve a kiejtéseteket.

©

Ezzel az ingyenes appal bárhonnan tanulhattok angolul

Nyelvvizsga, nyaralás, külföldi továbbtanulás vagy csak önszorgalom? Bármi is legyen a motiváció az angol- és némettanulásra, most olyan ingyenes alkalmazásokat gyűjtünk össze, amivel a nyári szünetben gyakorolhattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!