szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Akár kezdők, haladók vagy újrakezdők vagytok, ezzel az appal ti is tanulhattok, gyakorolhattok vagy akár a nyelvvizsgára is készülhettek.

Tegnap az angolosoknak ajánlottunk alkalmazást, amivel a nyelvvizsgára vagy az iskolai dolgozatokra gyakorolhatnak, most a németül tanulóknak ajánlunk egyet.

Persze ez az app nem csak azoknak lehet hasznos, akik nyelvvizsgára készülnek, hanem azoknak is akik egy kicsit felfrissítenék a tudásukat. Ha a nyelvtan megy nehezen, akkor a Babellel gyakorolhatjátok, de sajnos csak azok tudják használni, akik tudnak valamennyire angolul is, az ugyanis a közvetítőnyelv.

Hogyan működik?

A feladat egyszerű: helyes szavakat kell beírni a megadott mondatokba, a kifejezések kiejtését is megmutatja az oldal - így a szóbelire is gyakorolhattok. Addig nem léphettek a következő, nehezebb feladatra, amíg helyesen nem válaszoltok a kérdésre.

Ha regisztráltok az appban, akkor a profilotok szinkronizálva lesz az összes eszközön, amin használjátok. Persze nem csak alkalmazásként, hanem online is működik, így akár netezés közben is tanulhattok, ha van pár szabad percetek.

Ha szeretnétek kipróbálni, az appot itt tölthetitek le androidra. Itt pedig iOS-es eszközre.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.