szerző:
Eduline

Méhnyakrákellenes előadáson beszélt a borsodi fejlesztésekről, a köztársasági elnökről és a miniszterelnökről egy miskolci fideszes képviselő - írja 444.hu.

A méhnyakrák kiváltó okairól nem, a köztársasági elnökről, Orbán Viktorról, és a borsodi fejlesztésekről annál több szó esett egy gimnáziumi előadáson, melyet előbb Az egészséges életért, majd A méhnyakrák ellen címmel hirdettek meg egy miskolci iskolában - írja a 444.hu . 

A 45 perces program során 5 perc azért jutott az egészségvédelemre is, de arra már nem maradt idő, hogy elmondják, a Magyarországon évente 500 nő halálát okozó daganatos megbetegedést a HPV vírus okozza.

Január 11-én egy miskolci középiskolában tartottak egészségvédelmi előadást tartottak, a Klik-fenntartású intézmény ezt olyan 11. és 12. évfolyamos tanulók számára hirdetette meg, akik már betöltötték 18. életévüket.

Az iskolában az első  előadó azonban a Nő A Siker alapítója, Csöbör Katalin, a Fidesz országgyűlési képviselője volt. A képviselő felvezetésként megkérdezte a diákokat, hogy ki a köztársasági elnök, majd a válasz után azt is, ki a miniszterelnök. „Reméljük, még jó sokáig ő lesz!” – jelentette ki a diákok helyes válaszára reagálva. 

Iskolai disznóvágás: megszólalt a tankerület

Megkérdezték az illetékes tankerületet, amely egyetértett a sajátos oktatási performansszal. Ahogy az ünnepek előtt mi is beszámoltunk róla, egy tapolcai iskolában az alsós gyerekek szeme láttára perzseltek-daraboltak fel egy disznót. Volt olyan gyerek, aki állítólag sírva ment haza, más egyszerűen otthagyta a tanítási időben zajló programot.