szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Múlt pénteken tartották a központi felvételik második pótnapját, ezzel véget is értek az idei írásbeli vizsgák. Itt egy helyen megnézhetitek az összes feladatsort és javítási-értékelési útmutatót.

A február 5-ei, azaz a második pótfelvételi nyolcadikosoknak összeállított feladatsorát magyarból itt nézhetitek meg, a matekot pedig itt találjátok. A magyar nyelvi vizsga megoldásait innen, a matekot pedig innen érhetitek el. A 6 és 8 osztályos gimáziumba jelentkezők második pótvizsgáinak a feladatsorait és megoldásait itt találjátok.

A január 23-ai nyolcadikos magyar írásbelit itt, a matekot itt nézhetitek meg - ezeknek a megoldásait itt és itt találjátok. A hatodikosoknak ilyen feladatokkal kellett megküzdeniük magyarból, ilyenekkel pedig matekból. Előbbinek a megoldásait itt, az utóbbinak a megoldásait itt böngészhetitek. A negyedikesek magyar feladatsora így nézett ki, amit így kellett megoldani, matekból pedig ilyen feladatokat kaptak, aminek a megoldásai innen érhetőek el.

Az első pótnapot január 28-án tartották. A 9. évfolyamra pótfelvételizők feladatsorait és megoldásait itt, a 6 és 8 osztályos gimnáziumba jelentkezőkét itt nézhetitek meg.

Ahogy azt már többször is megírtuk, a vizsgák után még nem lélegezhettek fel teljesen, ugyanis február 19-ig kell leadni a jelentkezéseteket a középiskolába. A nagy döntés előtt viszont még számtalan tényezőt érdemes mérlegelni - ezekről itt írtunk korábban:

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!