szerző:
Eduline

Bizarr módszerrel próbálják megértetni a diákokkal a tananyagot, több tucat tanulót tréfálnak meg április elsején, olykor-olykor pedig furcsa előadásmódjukkal hökkentik meg a hallgatókat - minden idők legviccesebb iskolai videói közül válogattunk!

1. Hogyan lehet megértetni a diákokkal, milyen szerepet játszottak a második világháborúban az öngyilkos japán pilóták, akik szándékosan zuhantak le az ellenség hadihajóira? Egy amerikai tanár bizarr módszert választott: ő maga játszotta el a kamikázét, bukósisakot húzott, és egy kartondobozban „landolt”, amelyből még műlángok is felcsaptak!


2. Hiába próbáltuk kihámozni, miről is tartott előadást az a tanár, akinek videóját közel félmillióan nézték meg az egyik videómegosztó oldalon: az mindenestre biztos, hogy egészen furcsa előadásmódjával lenyűgözte a hallgatóit!


3. Egy őrült zenetanár randalírozása vagy egy jól megszervezett "előadás"? A videó első néhány másodpercében még mi sem tudtuk eldönteni, mivel van dolgunk, de aztán gyorsan kiderült: egy humoros pedagógus április elsejei tréfájáról van szó...


Melyik a te kedvenc iskolai videód?

eduline