szerző:
Eduline

Jövő héten kezdődik a Campus fesztivál a debreceni Nagyerdőn, az erős zenei kínálat mellett sok jó programmal is készülnek a szervezők, nekünk persze a legkedvesebb a HVG sátra lesz, ahol beszélgetésekkel, blogger-találkozóval, internetkávézóval várják a megfáradt fesztiválozókat.

A fesztiválon olyan világhírű zenekarok és előadók lépnek fel, mint a finn The Rasmus, a norvég Madcon vagy a kilencvenes évek anarcho-pop slágergyárosa, a Chumawamba és  a pörgős electro és drum 'n' bass bulit ígérő E-Z Rollers. Kapunk egy hatalmas, élő hangszeres balkáni őrületet is a Disco Partisani előadója, a frankfurti Shantel & Bucovina Club Orkestra  jóvoltából. Az elektronikus vonalat tovább erősíti a London Elekticity bulija, valamint a fesztivál chill-out sátrában hangulatos fellépésre készül a legendás Ninja Tune kiadó üdvöskéje, az Up, Bustle and Out.

A hazai zenei kínálatot fogja erősíteni a Tankcsapda, Szalóky Ági, Kispál és a Borz, Quimby, Csík zenekar, Budapest Bár, Irie Maffia és még sok más, részletes programot itt találsz.

Akinek pedig már elég volt a sok zenéből, azt várja a Pódium Sátor előadásai, ahol többek között a Dumaszínház „nagyágyúi” -Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, valamint Aranyosi Péter és Rekop György- lépnek fel, de itt nézhetjük meg L'art Pour L'art Társulat estjét is.

És persze mindenkit vár a HVG sátor, közvetlenül a bejárat mellett, ahol minden nap készülünk valami érdekessel. Csütörtökön a címlapkészítésről beszélgethetsz Horváth zoltán egykori és Kőhalmi Zoltán mostani címlapfelelőssel, pénteken magyar iszlám-szakértőket hallgathatsz "Az iszlámról tabuk nélkül" című előadáson és pénteken blogger-találkozót szerveztünk, ahol találkozhtasz a legismertebb bloggerekkel is. Na és persze gyere be az internetcafénkba és ha már itt vagy, ne felejts el regisztrálni a hostessünknél, hogy megnyerhesd az Austrian repülőjegyek egyikét egy szabadon választott európai városba.


További információk:
www.campusfesztival.hu


eduline