szerző:
Eduline

Már csak egyet kell aludni és elkezdődik életed eddigi legnagyobb megmérettetése. Megmutatjuk, hogyan tudunk segíteni neked az érettségi hajrájában.

Vannak, akik nem izgulnak az érettségi előtt. Vagy azért mert mindent tudnak, vagy azért, mert az esélytelenek nyugalmával tekintenek a jövő hét elé. Azonban akkor sem kell aggódnod, hogyha te ahhoz a szélesebb réteghez tartozol, akik nem magabiztos nyugalommal, tudásukba vetett megingathatatlan hittel várják az érettségit. A hátralévő idő még elég lehet ahhoz, hogy azokat a tételeket átnézd, amelyek nem teljesen világosak előtted.

Ha nem érted az összefüggéseket, ha nem vagy biztos a megtanult adatok pontosságában, nézd meg a szaktanárok által kidolgozott érettségi tételeinket. Magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, angol, kémia, biológia tantárgyból készültek hivatalos szaktanácsadóink által készített több témakört átfogó tételek, melyek garantáltan pontosak és tartalmaznak minden szükséges információt.

Ezeket a tételeket az Érettségi rovatunkban találhatod

Ugyanitt érdemes elolvasnod, hogy pontosan hogyan zajlik az érettségi, mit ne hagyj otthon, milyen szempontok szerint történik a javítás, hány pont elég a ketteshez.

Illetve az ötöshöz.

Magyar nyelv és irodalom érettségi meglepetések nélkül

Matematika érettségi - amit tudnom kell

Angol érettségi – piece of cake

Földrajz érettségi – így sikerülni fog!

És még egy dolog: Ne hagyd, hogy a stressz uralja ezeket napokat!. Jelen sorok írója senkit nem ismer, aki megbukott volna az érettségin, és nincs olyan ismerősöm sem, aki ismerne valakit, akinek ne sikerült volna.

Ne számonkérésnek tekintsd, hanem az elmúlt évek megkoronázásának. Az utolsó alkalom, hogy barátaiddal együtt lehetsz, amikor még nem szakadtak el szálak, amelyek egymáshoz kötöttek titeket.

József Attila osztálytársainak tablója

Néhány hét múlva érett felnőtt leszel. Ne félj az érettségitől és az utána következő kihívásoktól! Tanuld meg most a leckét: soha ne a félelem irányítsa lépteid.

Az Eduline-on idén is elsőként értesükhetsz a feladatsorokról és a matek érettségi megoldéásairól. Iratkozz fel hírlevelünkre vagy RSS feedünkre!