szerző:
Eduline

A pályázat egyik célja a hazai felsőoktatási portálok bemutatása és népszerűsítése. Még egy hetük van azoknak, akik büszkék saját honlapjukra és úgy gondolják, hogy szívesen részt vennének a megmérettetésben. A jelentkezéseket Intézményi, Campus Portál és Oktatás és ifjúságtematikus oldal kategóriákban lehet leadni.

Igen népszerű az idén első ízben kiírt Év Campus Honlapja pályázat. Mivel sok, az oktatási tematikába illő portál szerkesztője, kiadója jelezte érdeklődését a pályázattal kapcsolatban, de valamilyen - rajtunk kívül álló - operatív oknál fogva még nem sikerült regisztrálni vagy dönteni, ezért a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület meghosszabbította az Év Campus Honlapja pályázat jelentkezési határidejét - az eredeti február 28-i határidőhöz képest március 4-ig.

Remélik, hogy így még több pályázó számára lehetőséget tudunk biztosítani a megmérettetésre, a szakmai és/vagy a közönségdíj elnyerésére.

 A nevezésre - egyetemi, főiskolai, hallgatói és oktatási portálok részére - legkésőbb március 4-ig van mód, amíg a közönségszavazásra március 10-ig.

Az elbírálás rövidebb idő alatt zajlik majd, hiszen az ünnepélyes díjátadó időpontja nem változik, arra a Magyar Sajtó Napja alkalmából a március 12-én és 13-án Gödöllőn megrendezett Felsőoktatási Média Konferencián kerül majd sor. A szakmai zsűri véleménye mellett az Év Campus Honlapja kategóriában közönségszavazás keretein belül minden érdeklődőnek lehetősége van formálni a végeredményt. A pályázatra jelentkező web felületeket a MESE honlapján lehet megtekinteni, szavazni pedig egészen március 10-ig várnak.

További információ