szerző:
Eduline

Ha szívesen tanulnátok külföldön, most akár Indiába is jelentkezhettek ösztöndíjas egyetemi félévekre. Itt vannak a részletek.

©

Az idei diákcsere-pályázatra alapszakos és mesterszakosok hallgatók is jelentkezhetnek.

Különböző részképzéseken vehettek részt, mérnöki, természettudományi, építészet, menedzsment, jog és orvostudományi területen is, akár teljes tandíjmentességgel és/vagy egészségbiztosítással, étkezési és egyéb hozzájárulássokkal. Az ösztöndíj időtartama 1 és 2 szemeszter is lehet.

A pályázati határidő a tavaszi félévre január 31-én lejárt, azonban az őszi félévre egészen augusztus 15-ig jelentkezhettek az Office of International Relations Indian Institute of Technology Kharagpur pályázatán az [email protected] címen. 

Bővebb részleteket itt olvashattok, részleteket kaphattok az egyetem honlapján is.

Végzős középiskolásoknak indítottak ösztöndíjprogramot, már lehet jelentkezni

Új ösztöndíjprogramot hirdettek végzős középiskolások számára, annak érdekében, hogy segítsék az átmeneti időszakot a középfokú- és felsőoktatás között. Akár (egyszeri) százezer forint támogatást is lehet nyerni. SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a Szegedi Tudományegyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamelyik képzésére, és természetesen oda felvételt is nyernek.