szerző:
Eduline

Saját témavezető és szakszeminárium-vezető tanára adta át az állami cégtől kapott díjat Orbán Ráhelnek - írja az...

Saját témavezető és szakszeminárium-vezető tanára adta át az állami cégtől kapott díjat Orbán Ráhelnek - írja az Átlátszó Oktatás blog.

Ahogy korábban megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb gyermeke nyerte a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának "újszerű témaválasztás" kategóriáját "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" című munkájával, amely a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján teljes terjedelemben olvasható.

Az elismerést Nemes Andrea, a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai és vendéglátóipari főosztályának vezetője és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Nemes Andrea egyben a Corvinus Egyetem docense, a dolgozatban szakszeminárium-vezetőként szerepel a neve, Orbán Ráhel köszönetet is mond neki a szakmai támogatásért.

Azt nem tudni, mekkora szerepe volt a témavezetőnek a díj odaítélésében. A tudósítás szerint a beérkezett szakdolgozatokat a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turisztikai és vendéglátóipari főosztálya és az MT Zrt. munkatársaiból álló széles körű szakmai zsűri értékelte.