szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ugyanis szeptemberben hathónapos zárva tartást követően újranyitnak a franciaországi egyetemek - derül ki a felsőoktatási minisztérium csütörtökön közzétett körleveléből.

Az előadótermekben kifejezetten javasolják a diákoknak a szájmaszk viselését és a legalább egyméteres távolság betartását.

Franciaországban az utóbbi hetekben jelentősen megnőtt az új fertőzöttek száma - írja az MTI tájékoztatásában. A július 27-től augusztus 2-ig terjedő időszakban az egészségügyi tárca adatai szerint 7565 esetet regisztráltak, ami 33 százalékkal magasabb volt mint az azt megelőző héten, amikor 5695 fertőzöttet jelentettek.

Mi lesz a magyar egyetemeken?

Egyes felsőoktatási intézményekben szokásos, tantermi formában, míg máshol online előadásokkal indul a tanév szeptembertől. De olyan egyetem is van, ahol hibrid oktatásra készülnek, vagyis személyes és online kurzusok is lesznek. Megnéztük, hogy a jelenlegi állás szerint mire kell számítaniuk a hallgatóknak az őszi szemeszterben. A körképet ide kattintva éritek el:

Országos tanévkezdési körkép: eltérő formában indul az oktatás az egyetemeken

Egyes felsőoktatási intézményekben szokásos, tantermi formában, míg máshol online előadásokkal indul a tanév szeptembertől. De olyan egyetem is van, ahol hibrid oktatásra készülnek, vagyis személyes és online kurzusok is lesznek. Megnéztük, hogy a jelenlegi állás szerint mire kell számítaniuk a hallgatóknak az őszi szemeszterben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!