szerző:
Eduline

Szeretnéd tudni, mit gondolnak a világról, a jövőről, Magyarországról és persze saját magukról a fiatalok? TEDxYouth 2010. november 20-án Budapestet is meghódítja!

Van négy jegyünk az eseményre, ha szeretnéd megkapni az egyiket csak annyi a dolgod, hogy írd le nekünk ide kommentbe vagy az [email protected] -ra, hogy miért szeretnél ott lenni!

Az elmúlt két évtizedben a TED (Technology, Entertainment, Design) elgondolkodtató és frappáns előadássorozataival a világ legnépszerűbb és legnagyobb hatású konferenciájává vált, amely egyre több diákot és egyetemi-főiskolai hallgatót sodort magával – ám nemcsak ők tanulhatnak a nagy gondolkodóktól, hanem te is tanulhatsz a fiataloktól! 2010. november 20-án Tokió, Melbourne, Amszterdam és számtalan más helyszín mellett Budapesten, a Katona József Színházban is különleges TedxYouth konferencián vehetsz részt, ahol fiatal tehetségek mutathatják be ötleteiket és rendhagyó elképzeléseiket.

Kiket hallhatsz és láthatsz a budapesti TedxYouth-on?

Az Eduline is ott lesz a TedxYouth budapesti konferencián: videónkat keresd jövő héten az Eduline.hu-n!

Középiskolásokat, főiskolásokat, egyetemistákat és frissen végzett fiatalokat, akik különböző versenyeken, pályázatokon, tanulmányaikban vagy a hobbijukban újító elképzelésekkel tűnnek ki társaik közül – vagyis kiemelkedő tehetségeket és különleges személyiségeket, érdekes és sokoldalú, inspiráló gondolatokkal teli diákokat és felnőtteket, akik kíváncsiak a világra és egymásra, akik felfedezni, megérteni, tenni és alkotni szeretnének, hogy ezzel is előmozdítsák a pozitív változásokat. A jelentkezők két-öt perces videóval pályázhattak a weboldalon, a videókra a TedxYouth oldalán és a Facebookon is lehetett szavazni, a legjobbak pedig bekerültek a konferencia előadói közé: az előadásokon hallhatsz sportról, művészetekről, webfejlesztésről és társadalmi szerepvállalásról is!


eduline