szerző:
MTI

Ösztöndíjat hirdet fiataloknak a Bridge Budapest nonprofit szerveződés, hogy a világ legnagyobb internetes cégeinél...

©

Ösztöndíjat hirdet fiataloknak a Bridge Budapest nonprofit szerveződés, hogy a világ legnagyobb internetes cégeinél szerezhessenek tapasztalatokat, a szerveződés a LogMeIn, a Prezi és a Ustream szoftverfejlesztő, valamint a Seagate Technologies hardverfejlesztő vezetőinek összefogásával jött létre.

A jelenleg tanulmányaikat folytató egyetemisták, de a végzett, friss diplomások is gyakornokként 1-3 hónapot tölthetnek el a Facebook, a Twitter, a SoundCloud irodáiban, vagy a Prezi, a Ustream és a LogMeIn alapítóival dolgozhatnak együtt San Franciscóban, Bostonban vagy Budapesten.

A Bridge Budapest ösztöndíjára április 10. és május 6. között lehet jelentkezni a szervezet honlapján (bridgebudapest.org). A lehetőséget a számítógépes tudományok, a marketing és a sales vagy a design területén tehetséges fiataloknak ajánlják, de nincsenek életkori korlátok, és az egyetemi diploma hiánya sem kizáró ok. Angol nyelvű bemutatkozó anyagot is várnak a jelentkezőktől, akik bejelölhetik, melyik vállalatnál szereznének legszívesebben tapasztalatot a júliustól kezdődő gyakorlat idején.